O frantuzoaica ne face muzica lautareasca celebra prin Europa!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 20:20

Tanara tine spectacole cu repertoriul de aur la muzicii noastre. In Franta, artista de bucura de un succes rasunator. Dupa ce o veti asculta, veti intelege si de ce!

Cine ar zice ca aceste versuri ale cunoscutei  melodii lautaresti sunt interpretate cu patos de o frantuzoaica? Ea este Norig, o cantareata din Franta care face deja furori in patria lui Napoleon cu melodiile tiganesti!

Norig are 42 de ani si s-a nascut la Grenoble. Tanara s-a indragostit de muzica lautareasca dupa ce a vazut filmul „Vremea tiganilor”, de Emir Kusturica.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De

atunci, Norig si-a dedicat cariera acestui gen de muzica. In urma cu 9 ani, a lansat primul ei album, intitulat „Gadji”, cu melodii care redau spiritualitatea orientala, cantate de Norig in limba tiganeasca, dar si in romana.

Intrepreteaza piese in limba romana destul de bine, traieste versurile melodiilor cu atata patima incat nu putem sa ne gandim ce-ar iesi daca ar face un duet cu lautarii nostri. Trupa care o insoteste la spectacole se numeste sugestiv „non gipsy orchestra”.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.