O gașcă de tineri a distrus un apartament închiriat în stațiunea Mamaia, iar imaginile au fost publicate pe internet. Făptașii au lăsat 300 de lei pentru pagubele produse

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 mai 2023, 08:20

Un apartament din Mamaia a fost devastat de o gașcă de tineri. Unul dintre ei a pus imaginile pe internet, iar acestea s-au viralizat instantaneu.

Un grup de adolescenți au devastat un apartament pe care l-au închiriat pentru vacanța de vară în Mamaia, Constanța, iar unul dintre ei chiar a filmat totul și a publicat videoclipurile pe platforma TikTok, pentru a se amuza cu fapta comisă. Ulterior, și-au dat seama că nu a fost bine pentru ei să se dea singuri în vileag și au șters imaginile, dar a fost prea târziu, pentru că videoclipurile au devenit virale în scurt timp.

O gașcă de adolescenți a devastat un apartament închiriat în Mamaia

Proprietarul care a muncit pentru apartamentul din Mamaia s-a ales cu rămășițele acestuia, după ce l-a închiriat unui grup de tineri, pentru un weekend de distracţie la mare, care l-au distrus complet. Uşile au fost scoase din balamale, pereţii au fost devastați, iar scaunele şi canapelele au fost rupte şi împrăștiate peste tot, relatează Observator. 

Citeste si: S-a aflat cine sunt tinerii care au distrus vila de Revelion! Trapperii „Alberto Grasu” și „Mărgizeu” iau totul în glumă chiar și după audieri

Un caz asemănător a avut loc de Revelion, când o altă gașcă de adolescenți a devastat o întreagă vilă și nu au luat în serios gravitatea faptei pe care au comis-o, la acel moment.

De data aceasta, întâmplarea a avut loc vara, în sezonul estival.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imaginile au fost postate pe TikTok de unul dintre adolescenți, care apoi le-a șters, dar a fost prea târziu, fiindcă videoclipurile au ajuns virale.

Adolescenții au lăsat 300 de lei pentru fapta comisă

Pe 31 iulie, tânărul din grupul care a devastat apartamentul a postat videoclipul pe TikTok. Persoana care era însărcinată să aibă grijă de apartament ar fi sunat la 112, iar poliția a trimis un echipaj, dar care nu a intrat în interiorul apartamentului.

Citeste si: Vilă din Capitală, vandalizată de un grup de tineri, de Revelion. Pagubele se ridică la zeci de mii de euro

În următoarele zile, grupul ar fi reparat dezastrele produse și, pe lângă banii pe chirie, ar fi lăsat încă 300 de lei extra pentru pagubele produse. 

Proprietarul nu a depus plângere până acum, iar tinerii nu au fost identificați.