O gimnastă de 23 de ani a murit în timp ce încerca să-și facă un selfie. Tânăra a căzut de la o înălțime de aproximativ 80 de metri

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 aug 2024, 21:17

Tânăra sportivă și-a pierdut viața după un accident petrecut în timp ce încerca să facă o fotografie spectaculoasă

Sursa: Twitter

Gimnasta Natalie Stichov, originară din Cehia, a murit la vârsta de doar 23 de ani, într-un mod tragic.

Tânăra sportivă și-a pierdut viața după un accident petrecut în timp ce încerca să facă o fotografie spectaculoasă.

Citește și: Alex, un tânăr din Buzău a murit din cauza unor dureri de cap puternice! Diagnosticul uluitor pe care l-a primit când a ajuns la spital

O gimnastă din Cehia a murit în încercarea de a obține selfie-ul perfect

Incidentul s-a produs pe 15 august, când Natalie a escaladat un munte din Bavaria, Germania, pentru a surprinde o imagine cu impunătorul castel Neuschwanstein în fundal.

În încercarea de a obține unghiul perfect pentru poză, Natalie s-a apropiat prea mult de marginea abruptă a muntelui. Din nefericire, nu a mai reușit să-și mențină echilibrul și a căzut de la o înălțime de aproximativ 80 de metri.

Impactul a fost devastator, iar tânăra a intrat imediat în comă.

Prietenii care o însoțeau în această excursie au sunat imediat la serviciile de urgență, iar Natalie a fost transportată de urgență la spital.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Citește și: O tânără de 22 de ani a murit la sală, în timp ce făcea genuflexiuni. S-a prăbușit brusc pe podea în timp ce ridica greutăți, un efort care i-a fost fatal

După aproape două săptămâni în care medicii au luptat să-i salveze viața, Natalie Stichov a fost declarată decedată. Tragedia a lăsat în urmă o mare durere în rândul familiei și prietenilor săi, dar și în lumea sportului, unde Natalie era cunoscută pentru talentul și dedicarea sa. 

„Natalie le-a adus tuturor fericire în scurta sa viața și nu o vom uita niciodată. Transmitem condoleanțe familiei și apropiaților, să fiți puternici și suntem alături de voi”, a transmis clubul Sokol Pribram Sports Gymnastics, unde era legitimată gimnasta.

Din postările sale de pe social media, reiese faptul că tânăra era pasionată de munte, însă această pasiune a ucis-o, în cele din urmă.