O gravidă a fost readusă la viață de medici după un accident cumplit în Brașov. Femeia se află acum în stare gravă

Author: Laura Macovei
Actualizat: 13 nov 2023, 13:23

O gravidă a fost readusă la viață de medici după un accident cumplit în Brașov. Femeia se află acum în stare gravă

Sursa: PixaBay

Un accident rutier grav a avut loc duminică seară în județul Brașov, între stațiunile montane Bran și Râșnov. Medicii au salvat în ultim moment o gravidă, aceasta fiind transportată de urgență la spital.

Accidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 16, în județul Brașov, între Bran și Râșnov. Două mașini s-au ciocnit frontal, rezultând rănirea gravă a trei persoane, printre care și o femeie însărcinată. 

O tânără gravidă, readusă la viața pe marginea drumului

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a neatenției, unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a izbit frontal un alt autoturism.

Impactul a fost unul violent, iar unul dintre autovehicule a ajuns în şanţ.

În urma accidentului, trei persoane au suferit leziuni grave, printre care și o gravidă. Ajunși la fața locului, medicii i-au aplicat manevre de resuscitare și au readus-o la viață. 

Citește și: Accident grav în Galați: Trei persoane au murit și alte opt au fost rănite. A fost activat Planul roșul de intervenție

De asemenea, rănit a mai fost și un adolescent de 13 ani. Toți au fost transportați de urgență la spital, în starea cea mai gravă fiind femeia însărcinată.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„La faţa locului s-au deplasat echipajele poliţiei rutiere şi echipajele ale serviciului criminalistic, care au efectuat cercetări, pentru a se lămuri împrejurările şi condiţiile în care s-a produs accidentul rutier”, a declarat Daniel Zontea, purtător de cuvânt al IPJ Brașov. 

Traficul a fost întrerupt mai bine de o oră, iar șoferii au circulat pe rute alternative.

Accident grav în Galați. Trei persoane și-au pierdut viața

Un accident grav a avut loc în această dimineață pe un drum din Galați. Trei persoane și-au pierdut viața și alte opt au ajuns la spital cu răni grave.

Citește și: Cum a ajuns Gigi Becali cu bolidul de 500.000 de euro în șanț. Patronul FCSB a vrut să-l salveze pe șoferul vinovat„

Din cauza gravității accidentului, a fost activat Planul roșu de intervenție. Potrivit autorităților, un microbuz s-a izbit violent cu un autoturism. 

Accident rutier cu victime multiple încarcerate în localitatea Independenţa. Se deplasează o autospecială de la G.I. Pechea, ambulanţa SMURD tip B şi C, ATPVM de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi şi 3 ambulanţe SAJ. A fost activat Planul Roşu de intervenţie şi a fost solicitat şi elicopterul SMURD. 

Traficul este blocat în totalitate", a transmis ISU Galaţi, potrivit Monitorul de Galați.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.