O gravida, INSELATA de escroci prin metoda "Accidentul". Femeii i-a venit rau cand i s-a spus ca sotul a fost implicat intr-un accident de circulatie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Detinutii nu stau degeaba in inchisoare. O gravida a fost inselata de un individ, care i-a spus la telefon ca sotul ei a fost victima unui accident de circulatie.

I s-a cerut o suma imensa pentru salvarea lui. Mariana este mama a doi copii si acum este iar insarcinata. Femeia a primit un apel prin care o voce agitata ii spunea ca sotul ei a fost ranit intr-un accident si are nevoie urgent de o tija pentru care trebuie sa plateasca 16 000 de lei.

Femeia i-a explicat individului ca nu are decat 3 000 de lei pe card si a alergat la bancomat sa scoata banii.

In tot acest timp, barbatul nu a lasat-o pe femeie sa inchida. Victima i-a trimis banii si apoi i s-a spus sa mearga la posta sa puna chitantele.

Dupa ce i-a povestit si sotului ei ce a patit, femeia a mers la Politie. Oamenii legii si-au dat seama ca tot planul fusese pus la punct din penitenciar, asa ca au facut mai multe perchezitii. Persoana care colecta banii mai este implicata in alte fapte de acelasi gen.

##VIDEO134337##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.