O GRAVIDA si-a pierdut copilul dupa ce medicii de la o maternitate au trimis-o la Bucuresti cu taxiul

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Un copil a murit din cauza nepasarii celor platiti sa il aduca pe lume!

Acum medicul si asistenta care au trimis biata gravida cu taxiul la Bucuresti au fost supendati. Risca sa-si piarda dreptul de a mai profesa vreodata. Nimeni nu pare sa fi invatat ceva din aceasta tragedie. La aceeasi maternitate din Ploiesti, o alta viitoare mamica a stat pe holurile spitalului o zi intreaga fara ca vreun medic sa o intrebe de sanatate.

Biata femeie se chinuie pe scaunul din sala de asteptare a maternitatii din Ploiesti.

Sta intinsa si incearca sa nu faca miscari bruste. E insarcinata in 38 de saptamani si se plange de dureri insuportabile.

Femeia nu s-a miscat de pe scaunul din dreptul camerei de garda mai bine de sase ore. A ajuns la spital la prima ora a diminetii, la un control de rutina. Medicii i-au spus sa mearga acasa si sa se intoarca peste o saptamana, ca sa nasca.
Povesteste ca nici nu a apucat sa iasa pe poarta spitalului, ca i s-a facut rau. S-a intors in maternitate si a cerut ajutorul doctorilor.

In zadar asteapta gravida ca cineva sa o intrebe de sanatate, din camera de garda nimeni nu se uita la ea! Orele se scurg si  medicul intarzie. Pe chipul femeii se citeste suferinta. Sotul o ia in brate si incearca sa o incurajeze.
Cum e posibil asa ceva?

In cele cinci ore de asteptare la usa camerei de garda, biata femeie devine personaj principal. In jurul ei lumea se intreaba cum e posibil ca atata amar de vreme un medic sa nu o observe si se teme sa nu nasca in fata lor.

Pentru ca gravida nu mai suporta suferinta incercam sa o ajutam si sunam la conducerea spitalului.
Au trecut totusi sase ore de chin. Abia dupa ce am sesizat conducerea spitalului cineva a catadicsit sa vina si sa o intrebe pe biata femeie de sanatate. A fost in sfarsit dusa in salon si investigata.

Cu toate acestea, managerul ne vede problema: "Am verificat la nivelul angajatilor care au fost ieri si la registrul de reclamatii si sesizari si la cutia asiguratului si nu s-a depus nicio sesizare cu privire la asa ceva.
Si nici personalul nu a spus ca au existat reclamatii din punctul acesta de vedere".

Culmea, se pare ca din tragedia de acum o luna nimeni nu a invatat nimic. La aceeasi maternitate o femeie insarcinata a fost trimisa la Bucuresti cu taxiul, desi era in travaliu.

Din pacate in spital functioneaza fara probleme acelasi sistem care in loc sa vindece mai repede pune vietile oamenilor in pericol.
Pe holurile spitalului pacientii se plang in continuare de serviciile medicale. Spun ca asteapta ore bune ca sa fie consultati si platesc bani multi pentru asta.

Managerul institutiei spune ca va lua masuri daca va descoperi nereguli, dar deocamdata pe masa lui n-a ajuns nicio reclamatie dni partea pacientilor.
##VIDEO126835##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii