O gravidă și soțul ei au fost spulberați pe o trecere de pietoni din Galați. Femeia a pierdut sarcina

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 nov 2023, 18:10

O gravidă și soțul ei au fost spulberați pe o trecere de pietoni din Galați. Femeia a pierdut sarcina

Sursa: PixaBay

Un accident cumplit a avut loc joi seară pe o trecere de pietoni din Galați. O tânără gravidă și soțul ei au fost spulberați de un autoturism pe trecerea de pietoni.

Doi tineri, soț și soție, au fost spulberați joi seară pe o trecere de pietoni din Galați, de către un șofer care conducea cu viteză extrem de mare.

Întregul incident a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Tânăra gravidă a pierdut sarcina

Cei doi soți sunt din Ucraina, iar tânăra în vârstă de 30 de ani era gravidă în 34 de săptămâni.

Cei doi traversau pe trecerea de pietoni, când au fost loviți din plin de un șofer care conducea cu viteză și apoi aruncați câțiva metri. Din nefericire, aceasta a pierdut sarcina. Femeia și soțul în vârstă de 31 de ani au fost transportați la spital pentru mai multe îngrijiri medicale. 

Citește și: Anchetă dificilă în cazul milionarului ucis. Ce au mărturisit apropiații lui Adrian Kreiner: „Au acționat la comandă”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ceea ce-l privește pe șoferul de 19 ani, acestuia i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, deși la o primă testare cu aparatul etilotest și drug test, rezultatele au ieșit negative.

Ce au transmis polițiștii

„La data de 9 noiembrie 2023, la ora 19.50, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, în zona intersecției cu strada General Alexandru Cernat, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite grav. Din

verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcția de deplasare dinspre strada Roșiori către bulevardul George Coșbuc, când a ajuns la intersecția cu strada General Alexandru Cernat, ar fi surprins și accidentat două persoane care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la semnalul de culoare galben intermitent a semaforului electric. Este
vorba de o femeie, cu vârsta de 30 de ani care a fost rănită grav și de soțul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetățenie ucraineană și beneficiari ai protecției temporare. Ambele victime au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și au rămas internați. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului. Rezultatele au fost negative la testările privind pentru consumul de băuturi alcoolice și de substanțe psihoactive, iar conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în
vederea stabilirii alcoolemiei",
au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Citește și: Veste bună pentru Miruna Pascu. Ce au decis magistrații în cazul mamei șoferului care a provocat accidentul de la 2 Mai

În urma celor petrecute, autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.