O greșeală făcută fără intenție a schimbat radical viața unei familii! Un tată îi cere iertare fiicei sale! Aflați o adevărată lecție de viață, sâmbătă, la emisiunea O nouă șansă, de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta

Un bărbat regretă enorm o eroare făcută fără intenție și îi cere fiicei sale o nouă șansă! Aflați ce se va întâmpla!

În fiecare seară de sâmbătă, îndrăgita Andreea Mantea aduce în atenția publicului în cadrul emisiunii O nouă șansă, povești cutremurătoare adevărate lecțîi de viață, situațîi impresionante de viață ale unor oameni greu încercați de soarta. Unele povești au că punct de plecare gelozii aprige, trădari, violență domestică, relații complicate, regrete, remușcări și toate persoanele care recurg la ajutorul emisiunii, își doresc să primească încă o șansă de la cei cărora le-au greșit la un moment dat în viață și vor să ajungă să se împace și să lase trecutul în urmă.

"O nouă șansă" este o producție inspirată dintr-un format internațional de succes, ce are denumirea de "Second Chance", ce a fost deja difuzat în Turcia și care a captivat telespectatorii prin intermediul poveștilor inedite de viață aduse în prim plan.

O greșeală făcută fără intenție a schimbat radical viața unei familii! Un tată îi cere iertare fiicei sale!

În ediție de sâmbătă, 11 decembrie 2021, Andreea Mantea va aduce în atenția publicului o nouă poveste cutremurătoare de viață a unui bărbat, care își dorește să primească iertarea fiicei sale, după

ce a săvârșit în trecut o greșeală fără intenție.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este vorba despre Aurel, aflat la o venerabila vârstă, care îi va cere iertare fiicei sale, pentru o eroare a să din trecut.

Acesta spune că a greșit enorm de mult cu ceva vreme în urmă, iar de atunci fiica să nu a mai vrut să îi vorbească și s-a îndepărtat definitiv împreună cu fetiță ei. Bărbatul a mărturisit că din cauza unei clipe de neatenție, nepoțică să, Alexia, a fost la un pas să moară și de atunci fiica lui, Sofia, nu a mai vrut să-l mai vadă în față ochilor. Aurel suferă enorm că nu își mai poate vedea nepoțică mult iubita și speră că fiica lui să îi acorde o nouă șansă, în ciuda celor petrecute în trecut în familia lor.

Citeste si: O femeie își revendică rolul de mamă și de soție, după un an de absența! Aflați dacă fiica și soțul ei o vor ierta, sâmbătă, 4 decembrie, la "O nouă șansă", de la 20:00, la Kanal D!

Citeste si: În această seară, de la ora 20:00, in emisiunea “O nouă șansă”, Greseli fatale