O husa dintr-o mie!

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 10 sep 2020, 08:25

Voi purtati telefoanele cu sau fara husa de protectie?

Daca folositi huse este foarte bine. Daca nu, ar trebui sa incepeti sa o faceti pentru ca va doriti ca telefoanele voastre sa fie in siguranta si isi mentina aspectul.
Poate credeti ca daca sunteti indemanatici nu se vor intampla accidente care sa va deterioreze telefoanele, insa niciodata nu puteti fi siguri.

O persoana isi poate schimba intr-un an de mai multe ori telefonul mobil, pentru ca se plictiseste repede de aceasta sau pentru ca poate avea parte de intamplari neplacute in urma carora sa ramana fara gadget. O cazatura poate cauza daune iremediabile unui smartphone.
Multe persoane prefera sa cumpere telefoane second-hand, cu un pret mai accesibil, insa fara garantie. Astfel, cand ajungem in situatia de a-l repara, trebuie sa platim o suma substantiala.

Mai bine investim cateva zeci de lei intr-o husa de protectie decat sa investim cateva sute de lei in reparatii.

Exista multe magazine si consignatii de unde putem achizitiona huse de protectie. Fiecare dintre noi ne dorim mereu ce este mai bun, asa ca trebuie sa alegem un magazin special din care sa cumparam o husa de calitate. Va recomandam magazinul BrandGSM, de unde puteti achizitiona huse telefoane foarte rezistente.
Magazinul comercializeaza atat husele despre care am discutat mai sus, cat si alte accesorii precum cabluri, casti sau pop-socket-uri.

Printre zecile de modele de smartphone-uri pentru care magazinul online BrandGSM ofera accesorii si huse de protectie se numara si Huawei Mate 20 Pro precum si versiunea mai accesibila, Huawei Mate 20 Lite.

Produsele din categoria huse Huawei Mate 20 Pro au preturi care pornesc de la 19 lei. Cumparatorii pot alege dintre foarte multe modele de huse de culori diferite si cu design clasic sau elegant. Sunt disponibile atat huse care imbraca doar spatele telefonului cat si huse care protejeaza si ecranul.

Alegerea de huse Huawei Mate 20 Lite nu este niciodata usoara. In timp ce unele persoane se gandesc doar la siguranta telefonului, nu si la aspect, pentru altii conteaza si cum va arata telefonul atunci cand e protejat de husa.

In cazul unei huse de tip book cover, nici marca, nici modelul telefonului nu pot fi vizibile pana nu deschidem husa. Pe deasupra, utilizand o astfel de husa nu va mai fi nevoie sa ne facem prea multe griji in ceea ce priveste siguranta display-ului.

Daca achizitionam huse din magazinul BrandGSM avem parte de numeroase beneficii. Pe langa faptul ca avem la dispozitie numeroase huse pentru aproape toate modelele de smartphone de pe piata, putem beneficia de transport gratuit si putem opta pentru plata in rate a anumitor produse.
 
Daca produsul dorit nu este in stoc, nu trebuie sa ne ingrijoram pentru ca stocul este refacut constant. Asadar, pentru o husa de protectie potrivita, optati pentru acest magazin.

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.