O interventie neobisnuita a unor politisti la datorie! Au mers sa calmeze o multime de oameni, insa continuarea te va surprinde

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:54

Un video care a devenit viral!

Trei ofiteri din Marea Britanie se aflau in tmpul unui rond de rutina. Politistii patrulau un perimetru in care mai multi oameni se stransesera in strada ca sa sarbatoreasca un carnaval local. Ajunsi la fata locului, ofiterii i-au surpins pe sutele de petrecareti cu o reactie la care nimeni nu s-ar fi asteptat! Au inceput pe rand sa danseze chiar in mijlocul multimii care era de-a dreptul in delir la vederea acestor imagini.
Clipul a fost imediatt postat pe internet si a facut senzatie pe retelele de socializare. Ofiterii si-au justificat gestul dand urmatoarele explicatii:" Un mod eficient de a pastra relatii bune intr-o comunitate".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.