"O jigneam daca ii spuneam in fata << Da, soro, esti urata! >>" Marian, luat prin surprindere de fata venita la paravan! S-au cunoscut mai demult, dar a rupt legatura cand a  vazut-o la fata. Acum, a venit sa-l cucereasca in direct

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

Cei doi au corespondat o perioada prin Internet, fara sa se vada insa totul s-a incheiat in momentul in care Marian a vazut-o prin webcam.

Izabela a venit tocmai din Arad pentru Marian, barbatul cu care a avut o relatie de amicitie, la distanta. Tanara este mama a doi copii si proaspat divortata si spera sa isi refaca viata alaturi de el. Desi la distanta, cei doi se intelegeau foarte bine, pana cand Marian a vazut-o pentru prima data.

"Daca mintea ei ar fi fost intr-un alt corp, m-as insura cu ea pe loc", a marturisit acesta.

Nici in emisiunea de sambata, Marian nu a incetat cu replicile acide la adresa aspectului ei fizic, motiv pentru care si-a pus in cap toti colegii din platou, care nu ii impartaseau parerea negativa despre Izabela.

"Daca se ridica paravanul, 88% din pacate ii sunt iertate cand o s-o  vada pe Izabela. Mai ramane 12%, trece cu o imbratisare", i-a spus Liviu, un alt concurent care, cu siguranta, a avut o parere mult mai buna despre Izabela.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Marian a acceptat sa ridice paravanul, insa nici atunci nu i-a placut de Izabela si cei doi au iesit din platou pe cai opus. Mai mult, i-a aruncat si o remarca ironica plina de rautate: