„O liniște apăsătoare prin tot locul”. Un copil de nici doi ani a decedat, după ce un șofer a dat cu mașina peste el, în Cluj

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 mar 2024, 02:50

Bărbatul de 61 de ani a fost testat cu aparatul etilotest

Sursa: Pexels.com

Un copil de nici doi ani, din Cluj, a murit sub ochii părinților, după ce un șofer în vârstă de 61 de ani l-a călcat cu mașina. Acesta încerca să parcheze mașina și nu l-a văzut pe micuț. 

Un copil de un an și cinci luni din Cluj a murit, după ce a fost călcat de un bărbat de 61 de ani, care încerca să își parcheze mașina. Nimeni nu își poate explica modul în care s-a produs tragedia, iar, acum, familia copilului se pregătește să îl conducă pe ultimul drum.

Un copil din Cluj a murit, după ce a fost călcat cu mașina

Totul s-a petrecut vinerea trecută, 23 iunie. Familia copilului și câțiva prieteni se aflau la iarbă verde, într-un camping de la marginea localității Finișel. La un moment dat, un bărbat trecut de 60 de ani, prieten cu familia minorului, a încercat să parcheze mașina și, neobservând copilul, l-a călcat.

Cei aflați la fața locului au sunat imediat la 112, dar părinții au plecat înainte cu copilul și s-au întâlnit, pe drum, cu ambulanța.

Manevrele de resuscitare au început imediat, dar, din nefericire, când au ajuns la spital, medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Citește și: Un copil de doar trei ani și-a pierdut viața sub ochii părinților, după ce a căzut de pe o punte, într-un râu

Bărbatul de 61 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Apropiații familiei sunt șocați de cele întâmplate și nu înțeleg cum de s-a ajuns în această situație. Aceștia susțin că părinții lor se ocupau foarte bine de copil și se asigurau că are tot ceea ce ăi trebuie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Ne era prieten apropiat. Suntem foarte, foarte afectaţi de chestia asta, pentru că suntem o comunitate foarte apropiată şi cu toţii suntem prieteni aici şi o să ne fie dor de el”, a spus o persoană apropiată părinților copilului,

conform observatornews.ro.

Protecția Copilului a început o anchetă

Direcția pentru Protecția Copilului Cluj a fost anunțată în legătură cu cele întâmplate, iar instituția a anunțat că va începe o anchetă proprie. Oamenii legii au deschis, pe numele șoferului care a ucis copilul, un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: „N-a avut nicio șansă. Nicio șansă”. Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina în camionul verișorului său, în Gorj

„Tragedie într-adevăr e. Cam rar se întâmplă aşa ceva în zona noastră, deci cam toată comunitatea este afectată de acest lucru. Era o linişte apăsătoare prin tot locul. Mai are un frăţior de 3 ani şi ceva. Deci este o tragedie într-adevăr pentru o familie tânără care avea tot viitorul în faţă”, a mai spus o femeie.