„O luăm treptat, că așa e cel mai firesc”. Dinu Maxer a recunoscut că are o nouă iubită, la doar o lună de la divorțul de Deea Maxer

Author: Andreea Buinoschi

Deea Maxer și Dinu Maxer au divorțat la finalul lunii martie

Sursa: Facebook

Deea Maxer și Dinu Maxer au divorțat, dar acesta și-a refăcut, deja, viața. Deși este dificil să înceapă o nouă poveste de iubire, Dinu Maxer nu se teme de ceea ce viitorul îi va aduce.

Dinu Maxer a recunoscut faptul că are o altă femeie alături și speră să poată întemeia ceva de viitor alături de aceasta. Fostul soț al Deei Maxer a spus și care este momentul în care femeia misterioasă se va prezenta în mediul onine.

Dinu Maxer a recunoscut faptul că are o nouă iubită

Deea Maxer și Dinu Maxer au divorțat la finalul lunii martie, după aproximativ două decenii de relație.

După ce a negat că a divorțat din cauza presupusului amant al fostei parenere, Dinu Maxer a recunoscut, după ceva timp de la apariția zvonurilor, că are o nouă iubită.

Acesta consideră că nu este prea devreme, așa cum spun unele persoane, deoarece a divorțat de câteva săptămâni, iar problemele dintre el și Deea Maxer apăruseră, deja, de câteva luni.

Citește și: „E mai important să am liniște decât să am dreptate”. Mesajul cu subînțeles postat de Deea Maxer, după ce Dinu Maxer a dezvăluit motivul divorțului

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este, chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție”, a spus Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni televizate, conform spynews.com.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum s-au cunoscut Dinu Maxer și noua iubită

Dinu Maxer a fost destul de rezervat în ceea ce privește declarațiile pe care le-a făcut despre ce se întâmplă în viața lui după divorț, dar acest lucru nu înseamnă că nimic nu a avut loc.

Artistul susține că el și actuala lui parteneră s-au cunoscut la o zi de naștere și că imaginile cu cei doi i-au uimit până și pe ei, deoarece se așteptau ca totul să rămână între ei.

„Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun, atunci, își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul”, a mai spus Dinu Maxer.

Citește și: Dinu Maxer spulberă misterul. A fost sau nu acesta înșelat de Deea Maxer în cei 18 ani de relație

Cu toate acestea, Dinu a recunoscut că este destul de dificil să aibă o nouă relație acum, dar speră ca lucrurile să se așeze foarte bine pentru viitor și, dacă totul va merge cum trebuie, amândoi își vor asuma public relația.

„Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense, sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat, că așa e cel mai firesc.

Mai ales cum sunt eu, că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu”, a mai spus acesta.