O mai stii pe cantareata Alexandra Ungureanu? Uite cum arata acum, dupa ce iubitul a parasit-o cu cateva saptamani inainte de nunta

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:34

Artista spera la o noua iubire si spune ca e pregatita sa devina mama.

Primavara o readuce in prim-plan pe Alexandra Ungureanu, care ataca topurile muzicale cu piesa "Nopti si zile".

"E facuta de un an de zile, dar acum i-a venit randul sa iasa la suprafata, cu tot cu clipul ei, filmat in L.A., Malibu", a marturisit artista.

Daca videoclipul e cu final fericit, in viata reala s-a ales praful de relatia Alexandrei Ungureanu cu iubitul ei, Andrei Gheorghiu, un tanar roman stabilit in Statele Unite.

S-au logodit la final de 2015 iar in 2015 toata lumea se astepta la o nunta mare, dar de planurile lor de mutare la New York s-a ales praful.

"Am ramas in relatii civilizate, fiecare isi vede de drumul lui. Am avut de invatat, nu regret perioada asta", a spus Alexandra.

In viata ei, Fat Frumos din Lacrima inca se lasa asteptat. Iata ce asteptari are Alexandra Ungureanu de la barbatul care o va cuceri:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.