O mai stii pe Kelly, din serialul "Salvati de clopotel"? Dupa 25 de ani de la incheierea filmarilor, actrita e neschimbata! Uite ce bine arata la 42 de ani

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:04

Actrita Tiffani-Amber Thiessen a jucat unul dintre rolurile principale intre 1989 si 1993.

La doar 15 ani,  Tiffani Thiessen devenea celebra in toata lumea datorita serialului-fenomen "Salvati de clopotel", despre aventurile amuzante ale unui grup de liceeni americani, aflati intr-un conflict permanent cu directorul scolii lor.

Ulterior, Thiessen a fost cooptata in echipa unui alt serial de succes,  "Beverly Hills, 90210", unde a ramas timp de 4 ani, pana in 1998. Cariera ei s-a axat in principal pe seriale TV, jucand apoi in "Fastlane" sau "White Collar", pana in 2014.

In prezent, ea este casatorita de 11 ani cu un coleg de breasla, Brady Smith, cu care are doi copii si este producatoarea si prezentatoarea unei emisiuni culinare la un canal TV dedicat gatitului, "The Cooking Channel".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cum arata Tiffani acum:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.