O mai ții minte pe Kitty Cepraga? Actrița este de nerecunoscut! S-a stabilit în Italia, unde are o carieră fabuloasă

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 25 iul 2022, 15:30
Kitty Cepraga este de nerecunoscut
Sursa: Facebook

Kitty Cepraga a plecat din România în urmă cu 20 de ani și și-a construit cariera mult visată peste hotare. Blondina este producător de film în Italia, însă nu a uitat de țara ei natală, unde se întoarce cu mare drag de fiecare dată.

Kitty Cepraga s-a stabilit în Italia în urmă cu 20 de ani, în tot acest timp vedeta și-a păstrat discreția. Deși mulți ar spune să s-a retras din lumina reflectoarelor, nici pe departe, frumoas actriță s-a dedicat în toți acești ani lumii filmului. Actrița s-a căsătorit cu James Goodwin în 2011 și au împreună o fetiță, pe Aurora May.

Kitty Cepraga se află în România

Frumoasa actriță se află în România de o bună perioadă de timp, însă se va întoarce în Italia. De când a părăsit România, Kitty s-a dedicat în totalitate lumii filmului. Vedeta este producătoarea a două scurtmetraje. În curând se va întoarce în Italia, unde va apărea într-un nou film.

”Îmi e dor să joc… în 10 zile o să fiu din nou pe set, în Roma.

După un an și trei luni”,
a scris aceasta pe Facebook.

De curând, Kitty Cepraga a fos invitată într-o emisiune TV în care a vorbit despre viața ei profesională pe care o are peste hotare.

”Sunt ocupată în campanii umanitare în Italia care luptă împotriva rasismului. Sunt fericită să fiu producător și în muzică, nu numai în scurtmetrajele mele.”, a

declarat actrița.

Citeste si: Simona Hapciuc, de nerecunoscut! Ce schimbare și-a făcut fosta concurentă de la Survivor România

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pandemia a prins-o pe Kitty în România, ba chiar s-a gândit să revină definitiv în țară și să lase Italia în urmă. Însă, actrița se teme că fiica ei nu s-ar putea acomoda aici, mai ales că este vorbitoare de limbă italiană, i-ar fi foarte greu să-i schimbe stilul de viață.

”Este prima dată în viaţa mea, de când am devenit mamă, când iau în calcul o astfel de posibilitate.

Dar nu e simplu, pentru că asta mică s-a născut la Roma, limba ei principală e italiana, la grădiniţă vorbeşte în italiană şi engleză, cu tatăl ei vorbeşte în italiană şi franceză.”, a dezvăluit Kitty Cepraga.

Actrița nu și-a dorit să o învețe pe fiica ei limba română, însă de când s-au stabilit aici, provizoriu, cea mică a învațat și limba maternă a mamei sale.

”Româna am neglijat-o, dar nu din snobism, ci pur şi simplu pentru că am considerat că era prea multă informaţie pentru ea. Totuşi, în ultimele patru luni de când suntem în România, a învăţat şi româna. Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România, de teamă că nu ştiam ce să fac cu şcoala copilului, dar iată că acum am depăşit această frică. Dacă găsesc aici o şcoală în care să se simtă ea bine şi înţeleasă, totul e OK.”, a spus aceasta.

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei, împăcarea momentului? Ce surpriză i-a pregătit vedetei la doar câteva luni de la divorț

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.