O mai tii minte pe Mihaela Tatu? Vedeta s-a schimbat de cand a renuntat la televiziune. Uite cu ce se ocupa acum

Editor: Silviu Bunea Author: S.B.
Actualizat: 21 sep 2020, 08:55

In prezent, fosta vedeta de televiziune e trainer pentru arta livrarii discursului.

Mihaela Tatu s-a dedicat, de mai multi ani, lumii antreprenoriatului. Dupa 22 de ani petrecuti in media, a decis sa isi puna in valoare cunstiintele acumulate in slujba tinerilor care doresc sa devina antreprenori si ii invata pe acestia sa vorbeasca in public si sa isi transmita ideile mai eficient.

"De cand exist in acest domeniu, oamenii au inceput sa constientizeze ca respiratia e cea acre gestioneaza emotiile.

Asta fac de vreo 3-4 ani. Sunt trainer acreditat ANC pe tehnica si arta livrarii discursului", a spus Mihaela.

Pentru ca este intrebata adesea daca intentioneaza sa revina in televiziune, Mihaela a dat un raspun sincer: "Mi-ar placea sa lucrez in televiziune, dar am prins gustul libertatii, Teo!", a marturisit Mihaela Tatu la Teo Show. "Ma gandesc cum este sa mi se puna mie, asa, ceva  si sa zic ''uite muntii, vreau sa fiu acolo" si sa zic "nu pot, pentru ca am emisiune in direct"...".

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Urmareste in materialul video de mai jos ce a povestit Mihaela Tatu despre viata ei, cum isi petrece timpul liber si ce planuri de viitor are:

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!