O mai tii minte pe Ruthie din "Al saptelea cer"? Iata cum arata la 24 de ani!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 10 oct 2020, 13:35

A fost de ajuns o singura aparitie intr-un film cu renume, pentru a fi catalogati drept copiii minune ai Hollywood-ului.

Au devenit faimosi peste noapte, insa doar unii au stiu cum sa se mentina in top. Altii, au fost atrasi in vartejul traiului luxos, care i-a dus la pierzanie.

Doar unii dintre copiii minune ai Hollywood-ului au stiut cum sa se mentina in top. Altii, au fost atrasi in vartejul traiului luxos, care i-a dus la pierzanie.

Macaulay Culkin (mecali calchin) pe care il stiti drept Kevin din “Singur acasa” nu mai aduce deloc cu baietelul haios.

Are acum 33 de ani si pe chipul sau se citesc problemele prin care a trecut. Dupa 8 ani de iubire cu Mila Kunis a devenit dependent de antidepresive si si-a stropit necazul cu alcool! A renuntat la actorie si a incercat sa devina Dj, insa fara sorţi de izbanda! Si-a cheltuit toti banii, iar banca i-a luat casa! Singura veste buna e ca recent si-a cunoscut jumatatea si urmeaza sa se insoare chiar anul acesta cu actrita Jordan Lane Price, sosia Milei Kunis!

Si nastrusnicul Denis pericol public v-a facut sa radeti cu lacrimi! Pe atunci, Mason Gamble
avea 6 ani si a fost ales la casting dintre 20.000 de pusti blonzi! Si-a pierdut doi dintisori in timpul filmarilor si a jucat cu unii falsi. Dupa ce a devenit celebru, Mason care acum are 28 de ani s-a tinut in continuare de treaba si a jucat in cateva pelicule, dar n-a mai avut parte de un rol care sa-l evidentieze.

##VIDEO108696##Angus T Jones a castigat faima si o avere considerabila din interpretarea rolului lui Jake, din serialul “Doi barbati si jumatate”.
Blondinul a crescut pe platourile de filmare. A jucat mai bine de 10 ani pentru aceasta productie. Chiar daca ajunsese sa castige si 250.000 de dolari per episod, Angus si-a dat demisia, motivand ca vrea sa se indrepte spre productii mai ortodoxe, bazate pe scrieri din Biblie. Schimbarea este radicala! Tanarul in varsta de 20 de ani are acum barba si incearca prin intermediul unor emisiuni sa convinga lumea sa nu mai urmareasca serialul care l-a consacrat!

Si frumusica Ruthie din serialul de succes “In al noualea cer” a trecut prin schimbari majore.
Mackenzie Rosman este acum o domnisoara de 24 de ani, care a avut curajul sa pozeze in lenjerie intima intr-o revista dedicata barbatilor. Ea a ramas in lumina reflectoarelor si cel mai recent film in care a jucat este “Ghost Stark”. In plus, dupa decesul surorii ei care suferea de fibroza chistica, actrita s-a implicat în susţinerea strângerii de fonduri pentru copiii bolnavi de aceasta boala.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.