O mai țineți minte pe Gulseren din „Furtună pe Bosfor„? Actrița arată senzațional în costum de baie

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 07 mar 2023, 03:00

Gulseren din Furtună pe Bosfor

Sursa: Twitter

O mai țineți minte pe actrița care a interpretat rolul lui Gulseren în serialul turcesc „Furtună pe Bosfor„? Nurgul Yesilcay a împlinit anul acesta 46 de ani și arată senzațional în costum de baie.

Actrița Nurgul Yesilcay, care a cucerit publicul din România cu rolurile din serialele turcești Furtună pe Bosfor și Kosem, difuzate de Kanal D, a împlinit anul acesta 46 de ani și arată senzațional în costum de baie.  

Citeste si: Cine a fost prima soție a sultanului Suleyman. Motivul pentru care actorul Halit Ergenc a divorțat are legătură cu serialul „1001 de nopți„

Nurgul Yesilcay arată senzațional în costum de baie 

Timpul pare că s-a oprit în loc pentru frumoasa actriță Nurgul Yelsilcay, care cucerit publicul din România cu rolurile din serialele turcești Furtună pe Bosfor și Kosem, difuzate de Kanal D. 

Interpreta rolului Gulseren, actrița Nurgul Yesilcay a împlinit anul acesta vârsta de 46 de ani și pare neschimbată. Actrița este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent și unde postează destul de des imagini cu ea și cu familia sa. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta nu se sfiește să își arate trupul, mărturie fiind imaginile de la plajă sau de la piscină pe care Nurgul Yesilcay le-a postat de-a lungul timpului pe pagina sa de Instagram. 

Actrița Nurgul Yesilcay a fost îndrăgostită de profesorul de actorie 

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, actrița Nurgul Yesilcay a declarat că în adolescență a fost îndrăgostită de profesorul de actorie. Din acest motiv, ea se pregătea foarte bine de fiecare dată când avea lecții cu acesta tocmai pentru a-l impresiona. 

„Am fost un copil care îşi manifesta latura artistică prin desen şi pictură.

Eram în cercul de pictură al şcolii şi eram apreciată şi încurajată să merg pe drumul acesta. Actoria nu a fost un obiectiv pentru mine nici în primii ani de liceu. Dar s-a întâmplat, într-adevăr, să mă îndrăgostesc, aşa cum se îndrăgostesc toate fetele de câte un profesor.

Citeste si: Legătura șocantă dintre actorul Burak Ozcivit și sângerosul lider cecen, Ramzan Kadîrov. Ipostazele surprinzătoare în care au fost prinși cei doi

Eu m-am îndrăgostit de profesorul de actorie care ţinea cursuri la noi în şcoală. Şi voiam să îl impresionez, să fiu cea mai cea, să îi arăt că pot să mă ridic la înălţimea aşteptărilor lui. Mai târziu, matură fiind, mi-am dat seama că actoria a fost o vocaţie ascunsă, care trebuia să iasă cumva la iveală, chiar dacă atunci nu aveam altă determinare decât înflăcărarea adolescenţei„,  a

declarat actrița Nurgul Yesilcay într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani. 

Citeste si: Sultanul Suleyman, tată pentru a patra oară? Anunțul făcut recent de către frumoasa Berguzar Korel, soția actorului Halit Ergenc