O mamă a căzut secerată în timp ce își pregătea copiii pentru şcoală, iar acum nu mai are mult de trăit. Ce a pățit femeia

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 01 aug 2022, 18:35
Gemma Louise Tuck

Viața unei mame s-a schimbat complet după ce s-a prăbușit la pământ, în timp ce își pregătea copiii pentru școală. Iată ce a pățit femeia!

Gemma Louise Tuck, o mamă devotată din Anglia s-a îmbolnăvit brusc în luna martie, în timp ce își pregătea cei trei copii pentru școală. 

Citeste si: ȘOCANT! O femeie a fost omorâtă neintenționat în timp ce făcea dragoste. Bărbatul a fost condamnat la peste patru ani de închisoare

Mămica este în stare vegetativă şi nu mai are mult de trăit

Potrivit Mirror, se pare că Gemma Louise Tuck a suferit leziuni cerebrale din cauza unui stop cardiac. Femeia de 30 de ani din Salford, Manchester, s-a îmbolnăvit brusc.

Mama gemenilor Charlie și Cameron, în vârstă de trei ani, și a lui Callum, în vârstă de opt ani, a suferit leziuni cerebrale severe pe 17 martie.

Sora ei mai mică, Nicole Reed, a spus pentru Manchester Evening News povestea devastatoare:  "S-a trezit pe la șase pentru a-și trezi copiii, iar partenerul ei a auzit zgomote ciudate venind din baie

și a găsit-o pe podea inconștientă. În timp ce ambulanța era pe drum, el a încercat să o trezească, dar nu a putut. A fost inconștientă timp de douăzeci de minute''.

După ce a fost dusă de urgență la spital, se pare că femeia a suferit o serie de convulsii din cauza leziunilor cerebrale pe care le-a suferit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Alexandru Arșinel, declarații tulburătoare după moartea lui Ion Caramitru: „Îmi aștept rândul și eu”

Ulterior, Gemma a fost diagnosticată cu sindrom QT lung, o afecțiune care afectează tiparele ritmului cardiac.

' 'Spitalul făcuse niște teste și existau îngrijorări că se afla într-o stare vegetativă, dar un profesionist a venit din Oxford pentru a o evalua și a confirmat.

Ni s-a spus că va trebui fie să o lăsăm pe Gemma să fie așa cum este ea, cu o speranță de viață de aproximativ cinci până la zece ani și îngrijire de 24 de ore, fie să îi oprim nutriția și hidratarea, astfel încât să poată trece mai departe. Creierul ei a încetat să mai funcționeze, cu excepția părților care îi controlează reflexele. Tot ce ar putea face vreodată este să respire, să deschidă și să închidă ochii.''

Se pare că zilele îi sunt numărate femeii. Aceasta este înt-o stare extrem de gravă încât nu poate simți durere:  ''Ar putea dura trei zile, șapte zile, două săptămâni- depinde doar de ea.

Le-am spus medicilor să îi dea niște analgezice doar pentru propria noastră liniște sufletească, astfel încât să știm că nu suferă''.

Citeste si: Ion Caramitru s-a stins din viață și a lăsat în urmă o mare avere. Actorul avea venituri uriașe

Nicole Reed a mai dezvăluit că a fost creată inclusiv o strângere de fonduri pentru a ajuta la acoperirea costurilor înmormântării Gemmei și pentru a se asigura că băieții ei au un Crăciun cu adevărat special, primul fără mama lor.

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?