O mamă a încercat să își arunce copilul în fața mașinilor. Femeia susține că fiica ei era posedată și a legat-o de mâini cu geanta

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 iul 2023, 02:40

O mamă a încercat să își arunce copilul în fața mașinilor. Femeia susține că fiica ei era posedată și a legat-o de mâini cu geanta

Sursa: Captură video Dobrogea TV

O mamă a amenințat că își aruncă fata în fața unei mașini. Copilul ei era înfășurat într-un cearșaf, iar imaginile dramatice au fost surprinse de către un trecător.

O femeie din Constanța se îndrepta către un bulevard intens circulat, cu fiica ei de șapte ani în brațe, care era înfășurată într-un cearșaf și încerca să o arunce în fața mașinii.

O femeie a amenințat că își aruncă fata în fața unei mașini

Femeia alerga spre un bulevard intens circulat din Constanța, cu fata ei în brațe, care era în pielea goală, dar învelită într-un cearșaf, și amenința că o va arunca în fața mașinilor.

Câțiva trecători au oprit-o, iar scenele au fost surprinse de un martor.

Fetița de șapte ani încerca să scape din brațele mamei, iar doi bărbați și o femeie i-au sărit în ajutor. Unul dintre bărbați a sunat la 112 și, în timp ce vorbea cu dispecerul, o alerge pe femeie și a reușit să o oprească la timp.

O altă trecătoare a sunat la 119, numărul de telefon al copilului.

Conform unor martori, aceasta chiar ar fi spus mai multe descântece în timp ce alerga în brațe cu fata.

Citeste si: O bolnavă de cancer a murit, după ce a fost operată pe viu pe o masă de bucătărie. Aceasta a refuzat tratamentele recomandate și a apelat la meditație

„Aceasta nu a dorit să coopereze cu autoritățile, a avut un comportament agitat și recalcitrant, pentru care a fost condusă la spital și, ulterior, la secția de psihiatrie.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a transmis Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mama fetei beneficiază, în prezent, de îngrijiri medicale, iar minora se află în grija bunicului din partea mamei.

Mama și-a legat fata la ochi și a legat-o de mâini cu geanta

Unul dintre martori a povestit, în mediul online, că fata era desculță și, după câteva minute în care s-a aflat în brațele mamei, minora a fost lăsată jos, legată la ochi și legată la mâini cu o geantă.

„Luni, 3 octombrie 2022, mă aflăm în drum spre casă, când, dintr-o dată, zăresc în fața mea o doamnă cu o fetiță în brațe. Fetița era dezbrăcată dar acoperită cu un cearceaf și îi spunea descântece.

Mi s-a părut ceva ciudat și am urmărit-o cu scopul de a vedea ce face. După 5-10 minutele de mers cu copilul în brațe, a pus-o jos. Precizez că era în picioarele goale și a legat-o la ochi, mai precis i-a acoperit toată fața la copil cu cearceaful, după care a luat o înapoi în brațe și a intrat în mașină. Ea s-a pus pe partea dreaptă, iar fetița era afară, în fața ei, și femeia o lega de mâini cu geanta!!! Am intervenit! Eu împreună cu un domn din spatele meu.

A luat fetița în brațe și ne-a zis că: « Ea vede tot, este posedată ».

Citeste si: Șoferul ucis de bolovan pe Defileul Jiului se întorsese în țară pentru pomana soacrei lui. Din păcate, tradițiile i-au adus sfârșitul

Și a lăsat mașina deschisă și a început să alerge. Am sunat la Poliție. A vrut să arunce copilul în stradă în față la mașini, nu am lăsat o să facă așa ceva! A venit poliția, ce credeți că s-a întâmplat? Au lăsat-o să plece zicând că nu are ce să-i facă!!!! Să sperăm că rămâne în viață copilul!!!”, a postat unul dintre martori, conform dobrogeatv.ro.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.