O mamă a rămas fără fiul ei, după ce fostul soț i-a pus capăt vieții și apoi și-a încheiat socotelile cu viața. Motivul crimei ar fi fost gelozia

Author: Lavinia Medrea

Motivul crimei ar fi fost gelozia

Sursa: PixaBay/Facebook Lee Borrett

Un tată și fiul său au fost găsiți decedați, după ce bărbatul pierduse recent custodia.

Gelozia ar fi fost motivul pentru care bărbatul și-a ucis  fiul de numai cinci ani, apoi și-a luat viața. Când a intrat în casă și a văzut oroarea, mama copilului a căzut pe jos de durere. 

O mamă a rămas fără fiul ei, după ce fostul soț l-a omorât și s-a sinucis 

Lee Borrett, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit mort împreună cu fiul lui, Timmy, luni seară.

Veronica, fosta soție a bărbatului și mama micuțului, a căzut pe stradă când a auzit vestea tragică.

Veronica s-a grăbit să ajungă acasă după ce fostul ei soț nu i-a adus băiatul înapoi așa cum stabiliseră. Cele două corpuri au fost găsite de colegul bărbatului, care se întorsese de la muncă.

Citește și: Propunerea de eliberare condiționată a lui Cristian Cioacă a fost respinsă. Ucigașul Elodiei Ghinescu rămâne după gratii

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mama lui Timmy, Veronica, avea custodia completă a copilului, care locuia în mare parte la tatăl său. Carole Potter, o vecină de-ale bărbatului, a declarat:  „Veronica a intrat și am auzit un țipăt, apoi a ieșit și s-a prăbușit pe podea. Iubitul ei încerca să o consoleze. Nu știam ce s-a întâmplat. Am sperat că băiețelul este în siguranță. Știam că Timmy a fost cu Lee în acea zi. Pe la ora 17:30 l-am auzit pe băiețel țipând, dar a fost ca un râs isteric mai degrabă decât ceva de care să-ți faci griji.

Următorul lucru pe care l-am auzit a fost pe Veronica lovindu-se de uşă şi strigând pe la 20:30”.

Ucigașul și mama copilului divorțaseră de doi ani

În urmă cu doi ani, Veronica și Lee s-au despărțit. Timmy a rămas la bărbat iar femeia s-a mutat cu noul ei partener în alt sat.

„Băiețelul era drăguț. Îl vedeam venind acasă de la școală și voind să vorbească despre ziua lui, dar tatăl îl împingea mereu înăuntru.

Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Nu te aștepți niciodată la așa ceva la ușa ta. Sinceră să fiu, mi-a frânt inima. Nu îl voi uita niciodată pentru tot restul vieții mele”, a mai povestit vecina.

Citește și: O bătrână de 80 de ani a fost agresată fizic până și-a dat ultima suflare. Aceasta a fost găsită fără viață în casa ei

„În urma veștii tragice că un copil și un bărbat au murit, detectivii lucrează pentru a înțelege ce s-a întâmplat în interiorul adresei aseară. Înțeleg că acest incident va ridica multe întrebări, dar investigația noastră este în prezent în stadii foarte incipiente. Pot să-i asigur pe oameni că nu există niciun risc pentru public și în acest moment nu credem că altcineva a fost implicat în incident. Familiile celor doi decedați sunt sprijinite de ofițeri în acest moment foarte dificil”, a declarat inspectorul șef detectiv Mark Sinski.