O mama de 17 ani si-a invinovatit parintii pentru greselile ei. Urmareste o poveste emotionanta! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 15:32

Gabriela are 17 ani si este din localitatea Lunca Frumoasa, judetul Buzau. In urma cu 5 luni a dat nastere unei fetite perfect sanatoase.

Desi parintii fetei si-au dat seama de prezenta sarcinii, Gabriela a negat acest lucru pana in ziua in care a nascut. Tatal copilului este tot un adolescent, fratele unei prietene de-a Gabrielei. Mult timp parintii au rugat-o sa le spuna cine este tatal fetitei pentru a-si asuma legal raspunderea, insa, Gabriela nu a vrut sa le spuna.

Parintii Gabrielei au fost cei care au scris pe adresa emisiunii "Mama din intamplare".

S-au plans ca nu mai sa isi controleze fiica, comportamentul Gabrielei devenind din ce in ce mai agresiv fata de familia ei. Luiza Udrea, psihologul show-ului, a descoperit grave probleme de comunicare in familia Gabrielei. Parintii au ajuns sa fie depasiti de situatie pentru ca sunt supusi si permisivi, iar fiica lor a crescut fara reguli si limite.

Gabriela a refuzat sa se confrunte cu gravitatea actiunilor sale pentru ca nimeni nu ii explicase ca exista si consecinte.
Adolescenta ramasese repetenta si risca sa nu mai fie primita la cursurile de zi, dar nu din cauza sarcinii, ci din cauza absentelor intr-un numar coplesitor de la scoala. Gabriela traia cu impresia ca parintii ei sunt de vina pentru greselile ei. Sub indrumarile atente ale Luizei Udrea, tanara s-a confruntat in mod direct cu problemele ei. Intr-un final a ajuns sa inteleaga ca nu trebuie sa-si trateze familia ca si cum ar fi dusmanii ei.
Le-a cerut iertare parintilor si a promis ca le va fi mereu aproape.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”