O mamă din Alba Iulia, care suferă de depresie postnatală, a vrut să se sinucidă, aruncându-se într-un râu. Aceasta a fost salvată la limită

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 ian 2023, 19:25

O mamă din Alba Iulia, care suferă de depresie postnatală, a vrut să se sinucidă, aruncându-se într-un râu. Aceasta a fost salvată la limită

Sursa: Observatornews.ro

O mamă a doi copii din Alba Iulia a încerca să se sinucidă, aruncându-se într-un râu. Femeia în vârstă de 30 de ani a fost salvată la limită, fiind mai mult moartă decât vie.

O mamă în vârstă de 30 de ani din Alba Iulia a încercat să se sinucidă, aruncându-se într-un râu. Aceasta are doi copii și suferă de depresie postnatală.

O mamă din Alba Iulia vrut să se sinucidă, aruncându-se într-un râu

O mamă din Alba Iulia a vrut să se sinucidă, aruncându-se în râul Ampoi, care trece prin oraș. Aceasta nu a putut să își ducă planul la îndeplinire, deoarece localnicii au văzut-o și au sunat imediat la 112.

Salvatorii au scos-o pe femeia de 30 de ani mai mult moartă decât vie. Aceasta a fost resuscitată timp de 30 de minute, după care a fost transportată la spital, prezentând: inconștiență, traumatism cranio-cerebral și hipotermie.

Femeia a fost scoasă din apă, astăzi, 3 ianuarie, în jurul orei 12:15, relatează alba24.ro și este internată pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia.

Din fericire, aceasta a mai primit o șansă la viață, deoarece a fost găsită după doar cinci minute.

Citește și: „Ai ajuns un înger, așa cum ți-ai dorit”. În vârstă de 18 ani, Alin, un băiat din Satu Mare, a fost găsit spânzurat, în gospodăria unei rude

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Depresia postnatală se pare că este cea care a împins-o la acest gest extrem, deoarece născuse în urmă cu două luni și traversa o perioadă dificilă. Din cauza celor întâmplate, polițiștii au deschis un dosar de cercetare, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului.

O mamă a murit la scurt timp, după ce a născut gemene

O mamă de doar 25 de ani a murit, după ce a născut gemene.

Nicoleta Pârvu, fosta Miss Adolescență 2016, a născut prin cezariană, a fost resuscitată și a fost transportată la Spitalul Universitar din București.

Tragicul eveniment a avut loc pe data de 29 decembrie, seara, la Maternitatea Giulești din Capitală. În momentul în care tragedia a avut loc, familia femeii nu a știut ce a provocat acest lucru.

Citește și: Motivul pentru care un adolescent de 17 ani din Timișoara s-a aruncat de la etajul cinci al parcării unui mall

Pe data de 1 decembrie, Nicoleta a fost condusă pe ultimul drum, iar trupul neînsuflețit se odihnește la un cimitir din Gura Foii, județul Dâmbovița, locul natal al acesteia. În prezent, soțul Nicoletei trebuie să aibă grijă de cele două fete pe care le are și trebuie să ocupe atât rolul de mamă, cât și rolul de tată.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!