O mama isi plange fiul disparut fara urma VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:36

Numai in sufletul acestei mame sa nu fii. Isi astepta copilul acasa, dupa o perioada petrecuta la munca in germania, insa nu a mai ajuns.

 In urma cu zece zile, tanarul in varsta de 20 de ani,a ajuns in Sibiu cu autocarul si a ramas peste nopate la un fost coleg de liceu.

A doua zi urma sa ajunga acasa, intr-un sat de langa Medias. Rudele tanarului au incercat sa refaca traseul, insa nu au reusit sa afle ce s-a intamplat cu el. Mama crede ca ar fi fost jefuit, mai ales ca baiatul a mers la o casa de schimb din oras ca sa schimbe sutele de euro pe care le castigase in Germania...


Familia e disperata- spune ca a sunat incontinuu pe telefonul baiatului, insa degeaba. Vecinii sunt si ei ingrijorati si spun ca tanarul era foate linistit si nu a fost implicat niciodata in scandaluri.

Oamenii legii fac acum cercetari pentru a vedea ce s-a intamplat cu tanarul. Politistii incearca sa afle unde a coborat tanarul si cine sunt celelalte persoane care erau in masina. Prietenul care l-a condus la ocazie nu a retinut insa numarul de inmatriculare al masinii.


In momentul disparitiei tanarul purta pantalon tip jeans de culoare albastra, pantofi maro, sapca maro, geaca portocalie si un ghiozan albastru cu flori multicolore. Ilie Afodorcei are 1,80 m inalltime, 80 de kg, par saten, tuns scurt, ten creol si ochi negri.