O mama si-a strans in brate fiica pe care o credea moarta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:12

Alina Filimon are 34 de ani. De cand se stie a fost singura pe lume. A crescut la orfelinat, iar acum traieste intr-un sat avand grija de niste batrani care au acceptat sa o primeasca in casa lor si sa ii ofere un camin.

Nu s-a casatorit, dar doreste sa isi intemeieze o familie. Pana acum nu a gasit barbatul care sa o inteleaga si care sa ii ofere ceea ce ii lipseste.

Cand avea 14 ani si s-a prezentat la primarie pentru a-si scoate buletin, Alina a aflat numele mamei sale care era trecut in buletin. Nu a indraznit sa o caute, dar acum vrea sa o intalneasca si sa ii spuna despre greutatile prin care a trecut.
Tanara a declarat ca nu va incerca sa isi judece mama sau sa o condamne pentru ceea ce i s-a intamplat.

Echipa "Gaseste-mi familia" a reusit sa dea de urma mamei Alinei. Femeia se numeste Eugenia Ciupea, iar povestea ei este trista si ravasitoare. Ea a povestit ca atunci cand Alina era doar un bebelus, a mers cu ea la un control. Medicii i-au spus ca sufera de o boala de care nu va supravietui.
A lasat-o in spital, iar cand s-a intors dupa copila, cineva i-a spus ca a murit.

Cand si-a imbratisat mama, Alina a aflat ca mai are alte 5 surori. Tanara ar fi vrut sa le cunoasca si pe ele, insa acestea nu au putut veni la intalnire.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.