O mamă și-a ucis copilul cu autism pentru că „nu îi mai suporta crizele”. Trupul copilului, găsit lângă un râu

Author: Diana Tilă
Actualizat: 31 iul 2023, 02:35

Femeia în vârstă de 39 de ani a mărturisit că și-a ucis copilul din cauza crizelor pe care acesta le avea.

Femeia a recunoscut că și-a înjunghiat fiul autist de 11 ani, pentru că avea din ce în ce mai multe dificultăți cu băiatul, scrie  Le Parisien .  Trupul copilului a fost găsit, sâmbătă, 29 octombrie, pe malul râului Huveaune, în Marseille, Franța. 

Citeste si: Și-au ucis cu sânge rece cei șase copii și au dat foc la casă. Cum i-au găsit polițiștii pe cei doi părinți care au comis oribila crimă

Citeste si: Motivul pentru care un tânăr din Caraș-Severin a lăsat un bilet de adio în limba croată, înainte să se sinucidă

O mamă și-a ucis copilul cu autism pentru că „nu îi mai suporta crizele”. Trupul copilului, găsit lângă un râu

Femeia nu este angajată și nu are antecedente penale. Aceasta își creștea singură copilul.

Duminică, 30 octombrie, femeia și-a recunoscut faptele în custodia poliției.

În fața polițiștilor, ea a mărturisit că mai întâi și-a lovit fiul, vineri, în apartamentul lor din cartierul Capelette, apoi l-a dus lângă râu, unde l-a ucis, cu patru lovituri în piept și gât, folosind un cuțit luat din bucătărie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Apoi a lăsat cadavrul acolo și s-a întors pentru a scăpa de lucruri”, a spus procurorul din Marsilia, subliniind dovezile strânse în timpul anchetei de către poliția judiciară, atât acasă, cât și de-a lungul râului Huveaune.

Citeste si: Femeie moartă în grădină și mâncată de câini, în Gorj. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu victima. Ipoteză șocantă

Camerele de supraveghere folosite de anchetatori au confirmat declarațiile mamei, în special cu privire la faptul că micuțul a murit vineri după-amiază, chiar înainte de raportarea dispariției sale.

Femeia a mers de două ori la secția de poliție, la ora 17 și apoi la ora 22, mai întâi pentru a sesiza dispariția și apoi pentru a primi vești despre percheziție.

Cadavrul copilului a fost ascuns în tufișuri, și găsit în cele din urmă, sâmbătă, în jurul orei 13, de tatăl și unchiul micuțului, pe malul râului, la aproximativ 100 de metri de locul unde

se afla jacheta băiatului. Anchetatorii au găsit numeroase urme de sânge la fața locului.

Mama le-a explicat anchetatorilor că nu mai putea gestiona crizele fiului ei autist, problemele lui de comportament și că a crezut în ziua crimei „că nu se vor termina niciodată”.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.