O mamă și copilul ei de cinci ani, uciși de o șoferiță din răzbunare. Femeia i-a lovit intenționat cu mașina și a fugit de la locul accidentului

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 31 oct 2022, 01:25

O mamă din Maramureș și copilul ei, în vârstă de 5 ani, au fost omorâți pe o stradă din Austria

Sursa: unsplash

Caz revoltător petrecut pe o stradă din Austria. O femeie din Maramureș și băiatul ei, în vârstă de 5 ani, au fost uciși de o șoferiță care i-a lovit intenționat cu mașina. Care ar fi fost motivul?

Autoritățile din Austria anchetează un caz în care sunt implicate două românce. O femeie din Maramureș și copilul ei de 5 ani au fost omorâți imediat după ce au ieșit dintr-un parc din Austria. La volanul mașinii care i-a lovit pe cei doi se afla o altă femeie, din București.

Ce legătură exista între femeia decedată și șoferița care a provocat accidentul?

Accidentul în care o femeie din Maramureș și băiatul ei de 5 ani au murit s-a produs pe o stradă din Austria aflată în imediata apropiere a unui parc. Se pare că femeia din București care i-a lovit pe cei doi circula cu o viteză de peste 100 km la oră, într-o zonă unde limita de viteză era de 30 km/oră.

Din primele informații, se pare că nu a fost vorba despre un accident, ci femeia din București ar fi lovit-o intenționat pe femeia de 43 de ani din Maramureș și pe

copilul ei. Victima a fost căsătorită cu un austriac, dar cei doi au divorțat în urmă cu doi ani. Se pare că femeia din București care a provocat accidentul avea o relație cu austriacul, însă cei doi s-au despărțit. Femeia a crezut că bărbatul s-a întors la fosta soție și a dorit să se răzbune, motiv pentru care i-a lovit intenționat cu mașina, din gelozie. În urma impactului, femeia din Maramureș și fiul ei au murit.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 16:30, în cartierul Völkendorf.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Părinții Raisei cer test poligraf pentru polițistul care le-a ucis fata. Mașina va fi dusă la RAR pentru expertiză

Ce s-a întâmplat imediat după accident?

După producerea accidentului, femeia în vârstă de 37 de ani din București a fugit de la locul faptei. Ulterior, aceasta a fost găsită de polițiști, aflându-se la aproximativ 500 de metri de locul accidentului. 

Din primele informații se pare că femeia prezenta răni în mai multe părți ale corpului, însă nu din cauza impactului, ci în urma unor tăieturi de cuțit, aceasta încercând să se rănească.

În prezent, ancheta este în plină desfășurare, autoritățile încercând să afle cum s-a petrecut totul și care au fost motivele pentru care femeia circula cu o viteză mult peste limita legală.

"Unele împrejurări ne-au dat de gândit, motiv pentru care Biroul de Stat al Poliției Criminale a preluat ancheta. Acum suntem pur și simplu dependenți de dovezile noastre obiective, pe care trebuie să le elaborăm", a precizat Markus Kitz, purtătorul de cuvânt al parchetului din Klagenfurt, potrivit  observatornews.ro.  

Citeste si: Codul rutier se schimbă! Amenzi de până la 2.900 de lei pentru șoferii care merg pe banda de urgență

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.