O mamă și fiica acesteia au fost oprite ca prin minune după ce au vrut să își ia viața împreună. Se aruncaseră împreună de pe pod în Mureș

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 15 iul 2023, 14:48

O mamă și fiica acesteia au vrut să își ia viața împreună

Sursa: Unsplash

O femeie de 78 de ani, alături de fiica acesteia de 52 de ani au încercat să se sinucidă împreună, în apele râului Mureș.

Două femei, de 78, respectiv 52 de ani, au fost salvate vineri seara din apele râului Mureș, după ce au încercat să își ia viața împreună. O altă femeie a sesizat autoritățile, iar acestea au fost salvate în ultimul moment.

Citește și: O bătrână de 80 de ani a fost agresată fizic până și-a dat ultima suflare. Aceasta a fost găsită fără viață în casa ei

O mamă și fiica acesteia au vrut să își ia viața împreună

Vineri seară, 14 iulie 2023, un apel 112 a fost realizat de către o femeie ce a văzut o persoană cum se străduia să rămână deasupra apei râului Mureș, în timp ce striga după ajutor. Dispecerul 112 a indicat patrulelor disponibile locul în care femeia a auzit strigătul de ajutor, iar la fața locului a ajuns un echipaj de jandarmi, ce a chemat cu ajutorul 112 și o ambulanță.

Una dintre femei a fost salvată de un localnic de un arădean, iar jandarmii i-au făcute manevre de prim ajutor. Polițiștii au ajuns și aceștia la locul faptei au asigurat zona și au dirijat salvatorii spre locația exactă. Echipajul ISU ce a venit la locul întâmplării a realizat că femeia salvată de localnic era conștientă și cooperantă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Astfel a început lupta pentru viață a celei de-a doua victime, iar după doar câteva minute în care i s-au făcut manevre de prim ajutor și cea de-a doua femeie a prezentat semne vitale. Cele două femei, de 78, respectiv 52 de ani, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital.

Cele două femei sunt din Arad, iar din primele informații, cele două ar fi vrut să își pună capăt zilelor, așa că s-ar fi aruncat de pe podul pietonal de peste Mureș. 

Citește și: „Am luat un obiect, ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi”. Cum justifică Daniel Balaciu momentul în care a atacat-o pe Dana Roba cu ciocanul

Cele două femei au fost salvate de la înec

”La sosirea echipajelor de intervenţie a fost identificată o persoană de sex feminin, în stare de inconştienţă, în apropierea malului, fiind scoasă din apă de către cetăţeni. Echipajul medical a început manevrele de resuscitare, iar în urma acestora victima prezintă semne vitale. Cea de-a doua persoană a fost identificată pe malul apei, fiind conştientă şi cooperantă. ”Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare. Cazul a rămas în atenţia organelor abilitate pentru cercetări şi stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul” , auâ transmis ISU Arad, potrivit observatornews.ro.

Citește și: „M-a călcat cu picioarele pe față. El a premeditat asta”. Ce i-a spus soțul Danei Roba, în timp ce o lovea cu ciocanul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.