O mamă și fiica ei au fost atacate de un Ciobănesc Carpatin într-un parc din Capitală. Care este starea victimelor

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 iun 2024, 17:28

O mamă și fiica ei au fost atacate de un Ciobănesc Carpatin într-un parc din Capitală. Care este starea victimelor

Sursa: Captură YouTube

O mamă și fiica ei au fost atacate miercuri de un câine din rasa Ciobănesc Carpatin, într-un parc din Capitală.

Scenele de groază s-au petrecut miercuri, 5 iunie, într-un parc din București, când o mamă și fiica ei au fost sfâșiate de un câine din rasa Ciobănesc Carpatin.

Potrivit știripesurse.ro, incidentul a avut loc în cursul zilei în sectorul 2 al Capitalei, pe strada Județului. Cele două victime au suferit răni grave la membrele superioare și inferioare și au fost transportate de urgență la spital.

O mamă și fiica ei au fost atacate de un Ciobănesc Carpatin într-un parc din Capitală

În urma unui apel la 112, poliția a fost sesizată despre atacul unui câine asupra a două persoane într-un parc din sectorul 2. Când autoritățile au ajuns la fața locului, atât patrupedul cât și stăpânul acestuia dispăruseră. Oamenii legii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc atacul.

Citește și: Un japonez a cheltuit 14.000 de dolari pe un costum de câine, dar acum își dorește să fie alt animal: „Aș fi capabil să devin un panda sau un urs” Care este povestea lui Toco

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Din fericire, cele două victime sunt acum în stare stabilă, conform rapoartelor medicale de la spital.

O femeie a fost atacată de un câine care a scăpat dintr-o curte

Acesta nu este primul incident de acest gen din București. Cu ceva vreme în urmă, în sectorul 1 al Capitalei, o altă femeie a fost atacată de un câine care scăpase dintr-o curte. În acel caz, autoritățile și echipajele de salvare au intervenit rapid la fața locului, prevenind astfel o tragedie mai mare.

Citește și: Patrocle, unul dintre cei mai căutați patrupezi din țară a fost găsit: ,,Revin după ce e prins și luat în brațe”. Cum a reușit să supraviețuiască timp de două săptămâni

„A fost depistat și identificat proprietarul câinelui, care urmează a fi condus la sediul Serviciului pentru Protecția Animalelor, în vederea dispunerii măsurilor legale. Totodată, câinele agresor a fost ridicat de către A.S.P.A.,

în vederea efectuării expertizelor specifice. Cercetările sunt continuate de către Serviciul pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracțiunea de „neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau de deţinătorul temporar al acestuia asupra unei persoane”, s-a arătat în comunicatul emis de oamenii legii la momentul respectiv.