O mamă și fiica ei au fost găsite moarte într-o casă părăsită din Botoșani. Principalul suspect ar fi chiar soțul femeii

Author: Laura Macovei
Actualizat: 05 nov 2023, 17:36

O mamă și fiica ei au fost găsite moarte într-o casă părăsită din Botoșani. Principalul suspect ar fi chiar soțul femeii

Sursa: PixaBay

Descoperire șocantă într-o localitate din Botoșani. O mamă și fiica ei, în vârstă de 14 ani, au fost găsite fără viață într-o casă părăsită. Autoritățile îl bănuiesc ca principal suspect pe soțul femeii, deoarece aceștia s-ar fi certat.

Descoperirea a fost făcută în comuna Manoleasa din județul Botoșani. Cele două ar fi fost ucise chiar de cel care era soț și tată. Femeia se certase cu acesta în urmă cu câteva zile. 

O mamă și fiica sa au fost găsite fără suflare într-o casă părăsită

Descoperire macabră  a avut loc într-o comună din Botoşani. Femeia în vârstă de 47 de ani şi fiica ei de 14 ani au fost găsite moarte într-o casă părăsită.

Citește și: Alex a lăsat o soție singură și un copil orfan, după ce a fost găsit mort sub un mal de pământ

Principalul suspect pe care îl vizează autoritățile ar fi chiar soţul femeii, deoarece femeia se certase cu acesta cu câteva zile în urmă.

După dispută, femeia ar fi luat-o pe fetiță și au plecat la mama ei, însă după câteva zile, bunica nu le-a mai putut găzdui, așa că cele două s-au refugiat în casa părăsită.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mama femeii este cea care a și alertat autoritățile sâmbătă dimineață, deoarece din casa părăsită ieșea fum. Aceasta a alertat inițial vecinii, iar autoritățile au ajuns și ele ulterior la fața locului. 

Crimă sau intoxicație cu fum?

Vecinii au sărit imediat în ajutor și au reușit să stingă incendiul, însă le-au descoperit pe cele două întinse pe jos, fără viață. 

Deoarece în camera în care au fost găsite cele două existau mai mulți coceni arși într-un lighean metalic, s-a bănuit inițial că atât mama, cât și fiica în vârstă de 14 ani au murit intoxicate cu fum. Varianta polițiștilor este însă alta. 

Citește și: Cine este băiețelul de un an care a fost lovit mortal de mașina poliției: ”Doar eu știu cât m-am chinuit să-l cresc” Tatăl copilului a rupt tăcerea

După ce au ajuns la fața locului, autoritățile au descoperit ceva șocant: Femeia în vârstă de 47 de ani prezenta tăieturi la nivelul gâtului, astfel că nu este exclusă posibilitatea unei crime.

Soțul femeii, în vârstă de 53 de ani, este cercetat pentru posibila crimă.

Polițiștii continuă acum cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei în care au murit cele două.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.