O mamica de 15 ani a facut alegeri cat altii intr-o viata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 21:15

Alina are 15 ani, iar in urma cu 5 luni a dat nastere unui baietel perfect sanatos. Tanara s-a indragostit nebuneste la doar 13 ani si jumatate de un baiat. Au vorbit pe internet, s-au intalnit, iar in scurt timp au aparut problemele. Cel putin pentru mama Alinei care a pierdut complet controlul asupra ei.

Adolescenta a inceput sa nu mai mearga la scoala, iar mai apoi a fugit de acasa. Credea ca daca se muta la iubitul ei va scapa de lipsuri si va gasi intelegere. Eforturile mamei de a o aduce inapoi au fost zadarnice. 

Insa, in opt luni de relatie, dragostea dintre Alina si iubitul ei s-a transformat intr-un adevarat cosmar. Bataile devenisera o obisnuinta. Alina era abuzata fizic  fara motiv.

Cum scandalurile si certurile nu conteneau, fata s-a vazut nevoita sa se reintoarca acasa, la mama si fratele ei. Era insarcinata in 4 luni.

Revenirea ei a reaprins un conflict ce mocnea de mult timp. Mama ei nu intelegea unde a gresit in educatia pe care i-a dat-o, iar fratele o acuza ca nu a fost recunoscatoare familiei. Coplesiti de vinovatie si reprosuri, cei trei- mama, fiica, fiu- nu mai putea comunica.


Luiza Udrea. psihologul emisiunii" Mama din intamplare", a incercat sa ii ajute pe cei trei sa redevina o familie. Ca sa accepte schimbarea, mama si fratele Alinei aveau nevoie sa ierte. Iar adolescenta trebuia sa isi asume singura responsabilitatea cresterii propriului copil. Orice ajutor venit din partea familiei trebuia apreciat si tratat cu recunostinta. 

In final, Alina si familia ei s-au recastigat unul pe celalalt si au inceput o viata noua.
Micutul Ianis, cel mai proaspat membru al familiei poate creste intr-un mediu armonios, astfel incat copilaria lui sa fie linistita si plina de speranta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”