O mămică de doar 26 de ani a murit din cauza sărăciei. Iuliana era însărcinată și urma să nască al treilea copil

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 aug 2023, 03:15

Iuliana Dragnea s-a stins din viață din cauza sărăciei. Tânăra era însărcinată în patru luni și a ajuns prea târziu la spital.

Durere fără margini pentru o familie din comuna Epureni, județul Vaslui. Iuliana Dragnea, o tânără de 26 de ani, care era însărcinată în patru luni,  a murit la spital din cauza sărăciei.

Citeste si: „Fiica mea nu se va mai întoarce niciodată”. Reacția mamei Paulei, românca din Italia care a murit din cauza unui ulcer, după ce a așteptat ambulanța aproximativ trei ore

O mămică de doar 26 de ani a murit din cauza sărăciei. Iuliana era însărcinată și urma să nască al treilea copil

Iuliana era însărcinată în patru luni și a început să se simtă foarte rău încă de pe data de 4 noiembrie, având stări de sufocare.

Soțul său a fost cel care a sunat la 112 și a cerut ajutor cadrelor medicale.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital, unde i s-a pus diagnosticul de pneumonie bilaterală interstițială acută. 

Conform analizelor, Iuliana Dragnea era bolnavă de mai multă vreme, iar imunitatea sa era aproape inexistentă.

Citeste si: Un avion cu zeci de pasageri s-a prăbuşit: cel puțin 3 persoane au murit. Unde s-a produs tragedia

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Medicii au luat în considerare să o transfere la ATI reanimare, unde a fost pusă pe ventilator pentru a putea respira, însă în scurt timp a trebuit să fie intubată, deoarece nu mai putea nici așa să respire. 

Deși a fost intubată la ATI pentru a-și reveni, tânăra a pierdut lupta cu viața în doar 24 de ore. În data de 5 noiembrie e decedat.

Acasă, Iuliana era așteptată de doi copii, dar și de soțul său Dan. Vestea că a murit a venit ca un trăsnet pentru familia ei și apropiați. Soțul ei, bolnav de inimă a fost în stare de șoc, mai ales că a rămas singur cu doi copii de crescut, o fetiță de cinci ani și un băiețel de doi ani.

Citeste si: Ce cred anchetatorii, după ce un militar francez a murit în condiții suspecte. Acesta a fost înjunghiat cu o foarfecă

Familia tinerei este una dintre cele mai necăjite din comună, nici nu au cu ce o îngropa pe Iuliana si pruncul din pântecele ei, mort. 

„Au nevoie de haine, sicriu, de scos din spital, mașină mortuară pentru deplasarea în comuna Epureni, orice ajutor este binevenit. Vrem să le fim aproape în aceste momente grele, împreună cu cine poate ajuta, astfel încât, Iuliana să poată fi înmormântată creștinește și apoi să avem grijă de micuții săi!”,  a anunțat Carmen Suciu, membru fondator al Asociației „Născută Înger”, care s-a implicat în acest caz extrem de trist! 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.