O mare companie a decis: Repara gratuit dispozitivele mobile cu probleme!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 15 nov 2020, 16:35

O importanta companie ce activeaza in industria inaltei tehnologii se va ocupa de rezolavrea problemelor de hardware si de software ale dispozitivelor mobile cu probleme.

Lansarea de anul acesta a dispozitivelor mobile iPhone XS si XS Max nu a fost lipsita de suprize nepplacute, fiind inregistrate multe plangeri din partea cumparatorilor cu privire la probleme cu incarcarea prin cablu si cu receptia semnalelor radio pe Wi-Fi si 4G. Luand in considerare aceste plangeri, Apple a decis sa lanseze o versiune noua de iOS, 12.0.1, pentru a rezolva aceaste probleme.

Astfel, desi telefoanele sunt pe piata numai de doua saptamani, compania a landat deja primul update pentru a asigura o mai buna functionare a dispozitivelor cu probleme.

Printre aceste probleme se numara: trecerea telefonului de pe retelele pe 5 GHz, pe cele de 2,4 GHz, dupa deconectare; orpirea incarcarii in cazul in care dispozitivul nu se afla in stadiu activ; problemele de afisare pentru subtitrari in anumite aplicatii video; problemele cu semnale Bluetooth.

Toti utilizatorii iOS – fie ca au iPhone XS sau generatii mai vechi (inclusiv 5S) – pot face de acum update la noul iOS 12.0.1,

direct pe dispozitiv.