O mașină a căzut de pe un pasaj rutier din Arad, pe liniile de tramvai. Autoturismul s-a răsturnat pe plafon

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 dec 2023, 04:00

În autoturism se afla doar șoferul care a avut nevoie de îngrijiri medicale

Sursa: ISU Arad

O mașină a căzut de pe un pasaj rutier din Arad, înalt de zece metri. Autoturismul s-a răsturnat pe plafon, iar șoferul a fost rănit.

Un autoturism s-a răsturnat de pe un pasaj rutier din Arad. Deși acesta avea o înălțime de zece metri, mașina a căzut de la o distanță mai mică.

O mașină a căzut de pe un pasaj rutier din Arad

Șoferul din Arad a ajuns la spital, după ce, în această dimineață, 1 martie, mașina în care se afla a căzut de pe un pasaj rutier.

Aceasta a rămas cu roțile în sus, pe liniile de tramvai, după ce a picat în gol de la câțiva metri înălțime.

În autoturism se afla doar șoferul care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc pe pasajul care făcea legătura între cartierul Micălaca și orașul Arad.

În urma apelului efectuat la 112, la fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Arad, o autospecială de stingere și un echipaj de descarcerare.

Citește și: Tragedie în Grecia! Două trenuri s-au ciocnit. 32 de persoane și-au pierdut viața și 85 au fost rănite

„În urma accidentului, a rezultat o victimă, conştientă, cooperantă, neîncarcerată. Victima a fost evaluată medical la locul evenimentului şi transportată la spital de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă”, a transmis ISU Arad.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

A fost deschis un dosar penal, iar cercetările continuă, pentru a se stabili, cu exactitate, împrejurările în care accidentul a avut loc.

O mașină a sărit de pe pod pe linia de cale ferată

Accidentul a avut loc în Predeal. Șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina a căzut de pe pasaj direct pe liniile de cale ferată.

Traficul feroviar a fost blocat și, conform primelor informații, o persoană a fost rănită.

Persoana care a avut nevoie de îngrijiri medicale este chiar șoferul mașinii, în vârstă de 22 de ani. Conform polițiștilor, traficul va fi reluat imediat ce autoturismul va fi îndepărtat de pe șinele de tren. Mai mult decât atât, la fața locului s-a deplasat și personalul de specialitate SRCF Brașov, pentru ca suportul tehnic necesar echipelor de intervenție să fie asigurat.

Citește și: Ce au făcut doi bărbați beți după ce au lovit mai multe mașini. Incidentul a avut loc în Capitală

„În accident a fost implicat un autoturism care, în timp ce circula pe un pasaj rutier peste calea ferată, în condiţii care urmează a fi cercetate şi lămurite de poliţişti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a sărit de pe pod şi a ajuns pe platforma feroviară”, a transmis Poliţia Braşov, conform Gazeta de Su d.

 

 

Taguri: