O mașină care făcea dezinfecție pe străzi a înspăimântat locuitorii din Brașov: „Împrăştie COVID-ul, aşa ne omoară”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 aug 2022, 12:15

O mașină care făcea dezinfecție pe străzi a înspăimântat locuitorii din Brașov: „Împrăştie COVID-ul, aşa ne omoară”

Sursa: Facebook

Momente de panică pentru locuitorii din Brașov. Oamenii s-au speriat de o mașină care făcea dezinfecție pe străzi, crezând că aceasta răspândește virusul COVID-19 și că, din această cauză, se înmulțesc decesele din cauza acestui virus.

Momente de panică pentru locuitorii din Brașov. Oamenii s-au speriat de o mașină care făcea dezinfecție pe străzi, crezând că aceasta răspândește virusul COVID-19  și că, din această cauză, se înmulțesc decesele din cauza acestui virus.

O mașină care făcea dezinfecție pe străzi a înspăimântat locuitorii din Brașov: „Împrăştie COVID-ul, aşa ne omoară”

„Ieșiți din case”, „Ce faceți? Voi nu sunteți români”, „Criminalilor, voi omorâți populația”, „De ce atâtea cazuri în fiecare zi? Poftim de ce.

Dacă îi întrebi cu ce au dat, vor spune că e spray de cameră”, sunt câteva dintre reacțiile celor care au văzut fotografia cu mașina de dezinfecție.

Citeste si: Programul magazinelor, după intrarea în vigoare a restricțiilor. La ce oră se închid

„Aproape 8000 de distribuiri a adunat această postare. Vă las doar câteva dintre comentariile care au fost făcute de compatrioții noștri.

Ce poți să mai zici?”
, a scris Marian Godină, cel care a distribuit fotografiile și comentariile oamenilor pe Facebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Situația cazurilor de COVID-19 până la data de 25 octombrie 2021

Pe data de 25 octombrie 2021, au fost confirmate 9.187 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 și 301 de decese.

În intervalul 24.10.2021 (10:00) – 25.10.2021 (10:00) au fost declarate de către INSP 301 decese, dintre care 151 bărbați și 150 femei, pacienți internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mehedinți,

Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui și București.

Citeste si: Bilanț coronavirus 26 octombrie 2021: Număr uriaș de decese! Câte cazuri noi sunt

Dintre cele 301 decese, 3 au fost încadrate la categoria de vârste cuprinse în intervalul 30-39 ani, 18 la categoria de vârste cuprinse în intervalul 40-49 ani, 20 la categoria de vârste cuprinse în intervalul 50-59 ani, 90 la categoria de vârste cuprinse în intervalul 60-69 ani, 94 la categoria de vârste cuprinse în intervalul 70-79 ani și 76 la categoria de vârste de

peste 80 de ani.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.