O maşină în care se aflau patru femei a căzut de pe DN 12C în râul Bicaz

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 07 aug 2023, 03:40

O mașină în care se aflau patru femei a căzut de pe DN 12C în râul Bicaz

Sursa: IPJ Neamț

Patru femei au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a plonjat în râul Bicaz

O mașină în care se aflau patru femei a căzut, luni seara, 7 noiembrie, de pe DN 12C în râul Bicaz, în localitatea Bicaz Chei.

Citeste si: O femeie de 23 de ani a născut o fetiță perfect sănătoasă, deși se afla în comă de șapte luni. Aceasta căzuse de pe motocicletă și nu avea cască de protecție

O maşină în care se aflau patru femei a căzut de pe DN 12C în râul Bicaz

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că victimele au reușit să iasă singure din autoturism.

„Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un autoturism condus de o femeie în vârstă de 39 de ani, din Bicaz Chei, se deplasa pe DN 12C, ar fi plonjat în albia râului Bicaz, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

Din fericire, atât conducătoarea auto cât și alte trei pasagere, cu vârste între 47 și 69 de ani, s-au autoevacuat. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a altor două pasagere”,
a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Citeste si: Un avion cu zeci de pasageri s-a prăbuşit: cel puțin 3 persoane au murit. Unde s-a produs tragedia

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, potrivit Agerpres. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tatăl a 12 copii și-a pierdut viața într-un tragic accident

Un grav accident s-a produs, miercuri, 2 noiembrie, în Suceava. Un tată a 12 copii a murit, după ce microbuzul pe care îl conducea a fost izbit în plin de un autoturism.

Bărbatul se afla la volanul unui microbuz, un bărbat de 50 de ani a efectuat o manevră de întoarcere pe linie continuă. În timp ce se afla pe mijlocul drumului, autoutilitara a fost lovită de un alt șofer, în vârstă de 26 de ani, care conducea cu viteză.

Citeste si: Greșeala fatală a tatălui cu 12 copii care și-a pierdut viața într-un accident. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere. Video

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din apropierea școlii spre care se îndrepta bărbatul de 50 de ani.

 

Taguri: