„O mică greșeală. Așa sunt eu, mai copil”. Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican. Artista a fost atenționată în legătură cu comportamentul soțului ei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 iun 2023, 11:42

Artistul, în schimb, nu ar putea trece peste, dacă soția lui l-ar înșela

Sursa: facebook

Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican, după ce, de mai multe ori, aceasta a fost atenționată cu privire la comportamentul soțului ei. În urmă cu ceva timp, artista a mărturisit că, dacă ar fi înșelată, ar prefera să nu știe.

Armin Nicoară a recunoscut că a călcat strâmb și că a înșelat-o pe Claudia Puican, chiar înainte de nuntă. Artistul, în schimb, nu ar accepta să fie tradus, explicând și de ce.

Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican

Nu de puține ori, internauții i-au spus Claudiei Puican să aibă grijă în ceea ce privește relația cu Armin Nicoară, deoarece comportamentul și replicile sale dau de înețeles că nu i-ar fi fidel, așa cum ar trebui.

Cu toate acestea, artista și saxofonistul au ajuns în fața altarului, jurându-și iubire veșnică. Nici Armin Nicoară nu a scăpat de aceste remarci, fanii cerându-i să se poarte mai frumos cu Claudia, deoarece îl iubește, iar el nu o tratează ața cum ar fi normal.

În cadrul unei emisiuni televizate, Armin Nicoară a recunoscut că a călcat strâmb, chiar înainte de nuntă, dar consideră că merită să fie iertat, deoarece a fost o scăpare, un gest copilăresc.

Am înșelat-o înainte de nuntă cu un an, un an și ceva. Ea a știut că a fost doar o mică greșeală de-a mea și că ăsta sunt eu, așa, mai copil”.

Citește și: „Ce nu știi nu te afectează”. Claudia Puican a recunoscut totul despre infidelitate, după ce Armin Nicoară a fost acuzat că întinde coarda când vine vorba de alte femei

Artistul, în schimb, nu ar putea trece peste, dacă soția lui l-ar înșela, deoarece, susține el, când înșelatul are loc, femeia se implică emoțional, în timp ce, la bărbați, este mai mult vorba de o scăpare de moment, fără vreun fel de implicare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Nu știu, poate voi fi... din partea haterilor, aș primi mesaje negative, dar eu cred că, la o fată, nu e ca la...

adică noi, bărbații, nu punem suflet ”, a spus acesta.

Claudia Puican a găsit „poze deocheate” în telefonul lui Armin Nicoară

În cadrul unui interviu acordat pentru WOWnews, Claudia Puican a recunoscut că a găsit, în telefonul lui Armin Nicoară, „poze deocheate”, dar nu s-a supărat, ci s-a amuzat pe seama lor, menționând că, dacă ar fi fost alte femei în locul ei, nu ar fi acceptat așa ceva.

Citește și: La nici un an de la nuntă, Armin Nicoară dă cărțile pe față despre Claudia Puican: „Sunt și dezavantaje”. Ce decizie importantă a luat artistul

„Odată, am luat să îmi caut niște poze de la cununie(...) și zic «Aaa, telefonul lui Armin, cu el am făcut multe poze» și iau telefonul, mă uit la poze și, la un moment dat, văd niște poze din alea mai deocheate și mă duc la el «Ce-i cu asta?», am început să râd.

Dacă ar fi fost altă nevastă, «Vai de capul meu! Ce-i aici la tine, în telefon, ce-i cu pozele astea?»”, a povestit Claudia Puican.