O minoră ar fi fost dezbrăcată de medicul de pe ambulanță, pentru propria plăcere. Mama fetei susține că simptomele nu necesitau acest lucru

Author: Andreea Buinoschi

Întregul incident ar fi avut loc în noaptea dinspre 25 spre 26 ianuarie

Sursa: Facebook

O mamă din Teleorman susține că fiica ei a fost dezbrăcată de medicul de pe ambulanță fără cca simptomele ai să necesite acest lucru. Mama fetei a depus o plângere pe numele bărbatului.

O adolescentă de 17 ani ar fi fost dezbrăcată de medicul de pe ambulanță de plăcere. Aceasta venise să o consulte, dar nu s-ar fi mulțumit doar să își facă treaba și a vrut să vadă ceva mai mult.

O mamă din Teleorman acuză medicul de pe ambulanță că i-a dezbrăcat fata, deși nu era nevoie

Întregul incident ar fi avut loc în noaptea dinspre 25 spre 26 ianuarie, atunci când fata s-ar fi simțit rău.

Mama fetei de 17 ani susține că simptomele pe care aceasta le avea nu necesitau să fie dezbrăcată, dar medicul de pe ambulanță a făcut acest lucru.

Totul s-a întâmplat în comuna Pietroșani, iar mama fetei a depus plângere împotriva bărbatului. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

„La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.12 Poliție Rurală Zimnicea au fost sesizați de către o femeie din comuna Pietroșani, județul Teleorman, cu privire la faptul că în noaptea de 25 /26 ianuarie, fiica sa în vârstă de 17 ani, ar fi primit

îngrijiri medicale de la un echipaj al unei ambulanțe Teleorman, neconforme cu simptomele declarate.

Citește și: Cine este femeia care a dispărut în mod misterios după ce a ieșit să-și plimbe câinele. Patrupedul și telefonul i-au fost găsite pe o bancă

În fapt,mama minorei a sesizat că, asistentul medical sosit la fața locului nu ar fi procedat corespunzător la acordarea de îngrijiri medicale conform simptomelor și ar fi dezbrăcat minora în vârstă de 17 ani”, a transmis poliția.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Aproape 100 de medici sunt de partea medicului din Suceava care lua șpagă

Anca Dumitrovici, șefa Secției de Oncologie, este acuzată că cerea mită pacienților. Unul dintre ei a murit, deoarece soția lui nu putut să dea banii ceruți repede, fiind și o sumă mare pentru ea, iar unui pacient care suferea de două tipuri de cancer i-ar fi cerut șpagă dublă.

Acum, 96 de medici din Suceava o apără  și spun că șpaga nu este nimic altceva decât un gest de mulțumire pentru efortul depus de aceasta, dar argumentul nu a fost pe placul magistraților.

Conform procurorilor, medicul putea să trăiască liniștit din șpaga pe care o lua, căci, în doar o zi, aceasta a primit 21 de astfel de „mulțumiri” din partea oamenilor, două dintre ele venind în nici măcar un minut.

Citește și: Unde se afla, de fapt, mama celor trei copii care au murit în incendiul din locuința lor, atunci când s-a produs tragedia: „Au băgat-o în maşina de poliţie”

Mai mult decât atât, magistrații de la Curtea de Apel Suceava au declarat că orice persoană care dă bani medicului poate să răspundă penal pentru infracțiunea de dare de mită.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?