O mireasă a fost abandonată de mire, chiar în ziua nunții, iar vestea a fost dată de către mama acestuia

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 iun 2023, 03:30

O mireasă a fost abandonată de mire, chiar în ziua nunții, iar vestea a fost dată de către mama acestuia

Sursa: Neil Jones Photography / SWNS

O mireasă a fost abandonată chiar în ziua nunții, de către mire. Acesta nici măcar nu i-a dat el vestea neplăcută, ci a pus-o pe mama lui să facă acest lucru. Mireasa pusese la bătaie toate economiile, pentru a avea parte de o petrecere de vis.

O mireasă de doar 27 de ani a fost părăsită de mire, iar lacrimile care trebuiau să fie de fericire s-au transformat în lacrimi de tristețe.

O mireasă a fost abandonată la altar de către mire

Pe data de 15 septembrie, Kayley Stead trebuia să își unească destinul cu persoana pe care o iubea cel mai mult, doar că bărbatul s-a răzgândit chiar în ziua cea mare.

Mirele și-a pus mama să îi dea lui Kayley vestea neplăcută, iar mireasa a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta. Deoarece totul era deja plătit, Kayley Stead a decis ca petrecerea să aibă loc și fără mire.

Evenimentul a avut loc în Swansea, Țara Galilor, iar dansul mirilor a fost înlocuit cu un dans al miresei, alături de frații și de tatăl ei.

Citeste si: Doi miri din Bacău au rămas fără darul de nuntă. Hoţii le-au furat peste 100.000 de euro şi un kilogram şi jumătate de aur

Kyley a declarat că nu a mai reușit să dea de mire încă din ziua precedentă nunții, atunci când l-a și văzut ultima oară. Dezamăgită de cele întâmplate, mireasa părăsită nici nu vrea să mai audă de cel care i-a frânt inima, conform Derby Telegraph.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„L-am văzut pe mire în jurul orei 16:00, cu o zi înainte de nuntă și de atunci nu am mai auzit de el. Am încercat să luăm legătura cu el, dar nu am primit niciun răspuns și nu mi s-a spus niciun motiv pentru care s-a răzgândit. Nu am avut nicio explicație. Iar acum nici nu mai vreau, pentru că totul a trecut.

A fost un șoc total. Nu aveam niciun indiciu că va face asta. Nu am vrut să am o amintire foarte tristă despre ziua asta, așa că am mers înainte cu planul, pentru că deja cheltuisem toți acei bani”, a spus aceasta.

Vestea a fost dată de către cea care trebuia să îi fie soacră

În ziua nunții, atunci când se făceau ultimele pregătiri, mama mirelui și-a sunat viitoarea noră și, în lacrimi, a anunțat-o că fiul ei a dispărut de la primele ore ale dimineții și

nimeni nu știe nimic de el.

Citeste si: Un cuplu nu a oferit absolut nimic de mâncare invitaților, la nuntă. Motivul ireal pentru care au decis acest lucru

Cu toate acestea, tânăra a tot sperat ca logodnicul ei să se întoarcă, deoarece, spune ea, în timpul relației, acesta a mai plecat de câteva ori, pentru a-și limpezi gândurile atunci când nu se simțea bine.

După ore de așteptare, vâzând că acesta nu se întoarce, nuntașii au început petrecerea, fără mire, și s-au simțit de minune, chiar dacă mireasa a fost abandonată în ziua care trebuia să fie cea mai fericită din viața ei.

 

Taguri: