O mireasă din Botoșani a născut chiar în ziua nunții, din cauza emoțiilor. Totul s-a întâmplat sub ochii invitaților

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 mai 2024, 02:40

O mireasă din Botoșani a născut chiar în ziua nunții, din cauza emoțiilor

 
Sursa: PixaBay

O nuntă a devenit un motiv în plus de bucurie pentru doi tineri însurăței. Cea mai fericită zi din viaţa lor s-a transformat într-o adevărată peripeție, după ce chiar mireasa a trecut prin momente de nedescris.

Potrivit Monitorul de Botoșani, cei doi tineri, în vârstă de 22, respectiv 24 de ani, care se pregăteau de nuntă, au trecut printr-un moment și mai emoționant. 

Mireasa a născut chiar în ziua nunții, din cauza emoțiilor

Astfel, în planurilor lor de nuntă a „intervenit” ceva cu totul neașteptat și anume venirea pe lume a copilului care stătea la mamă în burtică de opt luni.

Cele două evenimente au avut loc în Botoșani, tinerii fiind de loc din Şendriceni. Aceștia avea planificată nunta sâmbătă, însă o situație imprevizibilă a apărut fix în acea zi, ceea ce i-a făcut pe nuntași să abandoneze totul pe moment.

Citește și: „La nunta Andreei Tonciu s-a servit mâncare stricată” Sânziana Buruiană a dezvăluit motivul scandalului dintre ea și Andreea

Se pare că din cauza emoțiilor, mireasa, însărcinată în luna a opta, a început să simtă dureri, iar exact cu o oră înainte să ajungă în faţa ofiţerului de stare civilă, tinerei i s-a rupt apa.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nuntă petrecută în capela Maternității

Tinerii însurăței, în loc să respecte direcția din ziua respectivă, adică să meargă la primărie, au ajuns la spital.

Deoarece sarcina nu avea termenul odată cu ziua nunții, viitoarea mămică a fost trimisă cu ambulanţa la Botoşani. Zis și făcut, dar cu toate acestea, nimic nu i-a oprit pe cei doi tineri să se căsătorească.

Astfel, cei doi l-au convins pe primarul din Şendriceni să îi urmeze la Botoşani şi să îi cunune în capela Maternităţii. 

Citește și: Theo Rose s-a decis: „Eu fac luna de miere în...” Artista nu s-a putut abține și a împărtășit asta cu fanii

Cei doi au fost în culmea fericirii, deoarece după doar câteva ore de la sosirea la spitalul municipal din Dorohoi, tânăra mireasă a dat naştere unui băiețel de 2,7 kilograme.

Ea era însărcinată în 34 de săptămâni.

Deoarece sarcina a fost una prematură, bebeluşul a fost internat la Terapie Intensivă pentru a fi monitorizat. 

În ceea ce privește nunta, aceasta a continuat, dar fără prezența miresei.