O mireasă era pe cale să-și piardă viața pentru o fotografie chiar în ziua nunții! Cum a reușit să scape

Author: Diana Ghita
Actualizat: 24 aug 2023, 11:45

Ce gest necugetat a făcut o mireasă pentru a avea poza mult dorită

Sursa: Captură Stirile KANAL D; pexels.com

Nunta unui cuplu era cât pe ce să se termine tragic doar din cauză că mireasa voia o ședință foto memorabilă. Nuntașii au trecut prin clipe de groază.

Petrecerea de nuntă a doi îndrăgostiți era la un pas să ia o turnură neașteptată.

Citește și: Jojo și Paul Ipate, nuntă religioasă în România! Frumoasa brunetă a purtat două rochii

Ce a fost în stare să facă o mireasă pentru a obține o poză unică

Sub aplauzele invitaților de la nuntă, femeia s-a aruncat în brațele soțului, plonjând în apă.

Cu toate acestea, în loc să iasă imediat la suprafață, rochia de mireasă a pus-o în dificultate, trăgând-o în jos pe tânără.

Citește și: Casă de piatră, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică! Cât de frumoasă a fost fosta gimnastă română în rochia de mireasă

Din cauza straturilor groase și voluminoase ale rochiei, femeia a fost prinsă sub apă pentru câteva secunde, iar mai mulți invitați au intervenit pentru a o elibera din încurcătura creată de ținuta ei specială.

Norocul ei a fost că invitații au fost pe fază și i-au sărit rapid în ajutor, chinuindu-se s-o elibereze dintr-un moment inedit și neașteptat. Însă, în ciuda sperieturii trase, aceștia au rămas, astfel, cu amintiri de neuitat din ziua cea mare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Culiță Sterp, surprins în timp ce lua o femeie în brațe, la o nuntă! Tot momentul a fost filmat: „Mi-am cerut scuze”

Cu toate că au trecut prin clipe care le-au dat fiori reci pe șira spinării, mirii au trecut repede peste cele petrecute și au pozat în continuare, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Tot incidentul a fost filmat și urcat rapid pe internet, unde a devenit foarte vehiculat. Scenele de la ședința foto în apă sunt disponibile și la stirilekanald.ro.

Citește și: Ce s-a întâmplat după nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica! Cei doi au luat o hotărâre. Nașii i-au dat de gol