O mireasă și-a părăsit soțul la doar 12 ore de la nuntă: „El era foarte legat și apropiat de ai lui” Povestea femeii a devenit rapid virală

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 aug 2024, 14:48

O femeie a decis să își părăsească soțul la doar 12 ore de la nuntă, din cauza socrilor ei

Sursa: pexels.com

O mireasă și-a părăsit soțul la doar 12 ore după nuntă, din cauza certurilor cu socrii. Femeia a povestit totul pe un cont de socializare, iar povestea sa a devenit virală.

Proaspăt căsătoriți, dar nefericiți. O mireasă nu a apucat să se bucure prea mult de statutul de soție, pentru că la doar 12 ore de la nuntă și-a părăsit soțul, din cauza neînțelegerilor dintre ea și socrii.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie: Artista și-a anulat turneul de vară „This Is Me... Now”

Cum au reușit socrii miresei să destrame relația cu soțul ei

Mireasa a povestit totul pe platforma Reddit, unde le-a cerut un sfat și internauților cu privire la ceea ce se întâmplă în relația cu fostul ei soț.

Potrivit acesteia, principalul motiv care a stat la baza destrămării căsniciei este neînțelegerea pe care o are cu părinții acestuia. Se pare că bărbatul îi ascultă pe părinții săi mai mult decât pe ea și este mult prea atașat de ei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Un alt impediment este diferența de culturi și faptul că fiecare familie a vrut o nuntă diferită.

Chiar în ziua nunții, socrii au făcut un gest șocant, moment în care i-au aruncat femeii florile și decorațiunile alese chiar de ea.

„Vin dintr-o lume diferită și am îndurat chinurile unei relații la distanță înainte să mă pot muta în țara lui. Dinamica și stilul familiilor noastre este diferit, chiar opus, el fiind foarte legat și apropiat de ai lui. Pentru mine, acest lucru a reprezentat un impediment în a lega o relație mai apropiată cu socrii.

Mi-a fost greu să trasez niște reguli și niște limite, dar într-un final lucrurile s-au mai îmbunătățit.

Problema a început când ne-am logodit și nu ne-am înțeles în privința organizării nunții. Eu am vrut ceva mic și intim, dar ei au vrut ceva mare. În ciuda tuturor eforturilor mele de-a avea și tradiții și obiceiuri din cultura mea, totul a fost în zadar.

Pe ultima sută de metri, socrii mei au eliminat tot ce avea legătură cu cerințele mele, cultura mea și preferințele mele.

Chiar în ziua nunții, socrii au aruncat florile alese de mine și chiar și decorațiunile făcute de mine. Soțul meu nu m-a susținut și nu m-a ajutat cu nimic. M-am simțit dată deoparte, ca și când nu contez. Nu am mai putut suporta, așa că am plecat la 12 ore după nuntă.

Timp de mai multe luni nu am vorbit cu socrii mei, dar ei vor să reluăm legătura. Cu soțul am trecut peste unele lucruri prin terapie. Nu știu ce trebuie să fac în privința socrilor”, a zis femeia, potrivit mirror.co.uk.

În comentarii, majoritatea internauților i-au transmis încurajări și au încurajat-o să nu se simtă vinovată sau să își ceară scuze. Cei mai mulți au sfătuit-o să discute cu soțul ei despre aceste probleme.

 

 


Robert și Giuly se mențin fermi pe poziții și nu renunță la planul de a pleca împreună acasă, întrucât nu pot trece peste posibilul scenariu în care Patrick ar fi avut o relație cu Bianca Giurcă în afara „Casei iubirii”.