O muscatura minuscula s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru aceasta fetita. Cum arata creatura care i-a provocat aceasta rana

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 16:23

Asa arata, dupa doua zile, o muscatura a paianjenului Falsa Vaduva Neagra.

Ella Williamson are trei ani si a fost muscata de paianjenul veninos de picior. La inceput, muscatura a parut o simpla basica, dar ulterior si-a triplat dimensiunile, in doar doua zile.

Mama ei, Bobbie-Louise Willis, in varsta de 24 de ani, a dus-o imediat la un spital, unde a fost tratata cu antibiotice. Un specialist dermatolog a recunoscut forma caraceteristica a muscaturii paianjenului Falsa Vaduva Neagra.

Paianjenul, originar din Insulele Canare, a ajun inainte de 1800 in insula britanica.

Vremea calda din acest an a facut ca numarul acestora sa creasca, in paralel cu atacurile asupra oamenilor.

Desi, Ella a fost tratata, au trecut mai bine de trei luni pana cand s-a vindecat. In tot acest timp, ea s-a deplasat cu dificultate. Nu va ramane cu urme de la muscatura, dar acum e ingrozita de paienjeni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.