O noapte furtunoasă, la „Insula de 1 milion”! Aflați astăzi care sunt următoarele provocări din reality show-ul de aventură prezentat de Cosmin Cernat

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 23 mar 2024, 09:42
video Foto(5)

După o săptămână plină de provocări de tot felul și două eliminări din competiție, 48 de concurenți au rămas la „Insula de 1 milion”, reality show-ul  difuzat la Kanal D în fiecare sâmbătă și duminică la ora 21:00, si lunea, de la 20:00.

Provocările devin tot mai intense pentru cei rămași pe insulă, iar o furtună puternică le face concurenților viața si mai complicată.

Citește și: Elena Vâja, menajera pasionată de lectură, de la "Insula de 1 milion”, sătulă de “manipulările” Angelei: "Nu pun oamenilor gloanţe în mână, pe care ar putea să le folosească împotriva mea"

O noapte furtunoasă, sâmbătă, la „Insula de 1 milion”!

În ediția de astăzi, difuzată la Kanal D la ora 21:00, Bianca va prelua controlul asupra jocurilor. Studenta din Cluj, din tabăra Vesticilor, va alege patru concurenți pentru a fi supuși unor noi probe. Interesul este la cote maxime în ceea ce privește nominalizările făcute de Bianca, care declară ca s-a gândit deja la cei care vor fi aruncați în arenă.

Am câteva persoane în minte pe care mi-aș dori să le nominalizez!”, spune Bianca înaine de a-i alege pe cei patru concurenți pe care îi va trimite la probe.

Prima probă din ediția de sâmbătă, trasul cu praștia, se anunță a fi una extrem de solicitantă, chiar dacă pare simplă la prima vedere. Întreg setul va duce cu gândul la o desfășurare de forțe demnă de un Goliat. Praștiile sunt uriașe, se trage cu nuca de cocos, ceea ce va face si mai dificilă proba. În fața concurenților vor fi trei schele cu plăci colorate, pe care concurentii trebuie să le spargă.

Proba este una care îmbină atenția, îndemânarea, precizia, dar si rezistența psihică sub presiunea concursului. Frigul, vântul si ploaia vor face condițiile de desfășurare și mai dificile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Presiunile de tot felul aduc cu sine și izbucniri în cele trei tabere. Micuțu izbucnește mai ceva ca furtuna care se dezlănțuie pe Insulă. „ Am avut o dimineață îngrozitoare ”, spune la un moment dat Micuțu concluzionând ce s-a întâmplat peste noapte, dar si prefațând ce se va întâmpla în continuare în jungla din Dominicană.

Cu o miză uriașă, de 1 milion de lei, concurenții de la "Insula de 1 milion" sunt hotărâți să dea tot ce au mai bun în fiecare probă pentru a nu ajunge in pericol de

eliminare.

Citește și: „Ești un gunoi”. Spiritele se încing la Insula de 1 milion, după o noapte furtunoasă! Pe cine va nominaliza Bianca, vedeți sâmbătă de la 21:00, pe Kanal D

Nu pierdeți in aceasta seara, de 21:00, o nouă editie a emisiunii „Insula de 1 milion”! Reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat va fi difuzat sâmbătă si duminică, la 21:00, si lunea, de la 20:00, la Kanal D!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.