O noua BOMBA in scandalul in care este implicat printul Harry: la petrecerea nebuna s-ar fi consumat COCAINA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 15:44

O noua dezvaluire ar putea zgudui reputatia printului Harry, care este deja stirbita dupa petrecerea nebuna pe care a tinut-o in Las Vegas.

Unul dintre participantii la petrecere, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, sustine ca in camera de hotel in care s-a desfasurat orgia a fost folosita cocaina.

Dezvaluirea vine dupa ce, tot in cursul acestei saptamani, au aparut informatii potrivit carora ar exista si un video care surprinde totul.

"Lucrurile chiar au luat o turnura nebuneasca la petrecerea printului Harry. Toata lumea consuma alcool iar unii dintre cei prezenti foloseau droguri.

Unii dintre ei trageau pe nas cocaina", a declarat martorul.

"Unii dintre cei care au participat la petrecere deja consumau ciuperci hakucinogene cand au ajuns, iar altii fumau iarba. De aceea nimeni dintre cei care au fost acolo nu vor sa dea declaratii, pentru ca nu vor sa fie implicati in activitati ilegale", a adaugat el.

Acum doua zile, o publicatie din Las Vegas dadea asigurari ca pozele nud cu printul Harry sunt doar inceputul scandalului si ca o dezvaluire gigantica ar urma sa apara.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”