O nouă concurentă a intrat în “Casa iubirii”! Gagea a izbucnit în lacrimi când a văzut-o. Cine este tânăra

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 03 iun 2024, 18:06

O nouă concurentă și-a făcut apariția în cadrul emisiunii matrimoniale ''Casa iubirii'', luni, 3 iunie.

În ediția de astăzi, 3 iunie, a emisiunii ''Casa iubirii'', și-a făcut apariția o nouă concurentă, care s-a bucurat de toată atenția băieților și a fetelor. Iată ce reacții a stârnit tânăra.

Citește și: Roberta, hotărâtă să ia o pauză de la relația cu Sebastian: „Ne pierdem!”. Concurentul de la „Casa iubirii” începe să regrete modul în care s-a purtat cu ea

Cine este Alexandra, noua concurentă din ''Casa iubirii''

Alexandra lucrează în prezent ca agent de asigurări și înmatriculări auto, o carieră care îi oferă stabilitate și independență. Este absolventă a Facultății de Bioingineria Resurselor Animaliere și deține două masterate: unul în Biotehnologii Sustenabile și altul în Siguranța, Securitatea Alimentară și Sănătate Publică.

Bruneta a decis să se înscrie în "Casa iubirii" pentru Gagea, fostul ei iubit.

Alexandra este o fire ambițioasă și determinată, motiv pentru care vrea să-l recucerească pe tânăr.

Rebecca nu-i deloc impresionată de Alexandra. Tânăra susține că ar fi văzut o altă fată lângă Gagea.

''Nu e foc! Nu e genul meu de fată. Îmi închipuiam o fată blondă, cu ochii verzi, albaștri, așa aș fi văzut lângă Gagea''., a declarat Rebecca.

Alexandra și Ilie au avut o relație tumultuoasă, marcată de mai multe despărțiri și împăcări. Noua concurentă a mărturisit că unul dintre motivele despărțirii este chiar atitudinea ei, bruneta recunoaște că dificultățile din relația lor au fost adesea cauzate de impulsivitatea și încăpățânarea ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

"Nu s-a întâmplat ceva anume, care să ne facă să ne despărțim, dar în timp s-au creat tot felul de mici certuri.

Eu sunt o fire destul de posesivă, care pe el l-a cam deranjat.", a declarat Alexandra, noua concurentă din ''Casa iubirii''.

Alexandra nici nu a pășit bine în Casa Iubirii și i-a dat toată lumea peste cap lui Ilie Gagea. Tânărul nu a mai rezistat și a părăsit platoul emisiunii. Acesta s-a retras în grădina Casa iubirii, unde a izbucnit în lacrimi.

Citește și: „Nu iau iubirea ca pe un rol”. Ce a postat Antoni la scurt timp după ce a remarcat apropierea dintre Rebecca și Bogdan

Cu toate acestea, Alexandra este de părere că aceste obstacole pot fi depășite și că îl poate recucerii pe bărbat. De asemenea, băieții din cadrul emisiunii sunt convinși că Gagea încă are sentimente puternice pentru fosta lui iubită.

Rămâne de văzut care va fi parcursul celor doi tineri în Casa iubirii. Pentru a vedea cum a decurs revederea dintre cei doi concurenți, urmăriți materialul video de mai jos.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?