O noua concurenta a intrat in casa Puterea dragostei! Iata cum a fost intampinata si ce baiat a fost de-a dreptul fascinat de aparitia tinerei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 dec 2020, 16:48
Romina, noua concurenta de la Puterea dragostei l-a invitat la dans pe Rares!

Romina, cea mai noua concurenta Puterea dragostei si a facut furori printre baieti inca cand a pasit in casa Puterea dragostei.

Este luni si o noua concurenta a pasit in casa Puterea dragostei, dupa ce seara trecuta in Gala cea care a parasit competitia a fost Andreea. Fetele nu se asteptau ca o fata atat de frumoasa precum Romina sa intre in emisiune, insa se consoleaza cu gandul ca Andreea a plecat asa cum ele isi dorisera.

Baietii si-au aratat imediat interesul si atentia pentru noua concurenta venita la Puterea dragostei, insa unul dintre concurenti a ramas suspect de aproape de ea, semn ca a fost de-a dreptul fascinat de frumusetea ei rapitoare.

Acesta a fost nimeni altul decat Roberto, care o sorbea din priviri si ii admira toate gesturile.

Cine este Romina si pentru cine a venit la Puterea dragostei?

Romina are 21 de ani si vine din Chisinai, Republica Moldova. Aceasta a marturisit in casa baietilor ca este extrem de emotionata desi este obisnuita cu platourile de televiziune, deoarece este o cantareata destul de renumita in Republica Moldova.


Intrebata de catre concurenti daca a venit sa cunoasca pe cineva anume dintre ei, Romina a raspuns sincer ca isi doreste sa ii cunoasca pe toti mai intai si abia apoi sa decida cu cine s-ar potrivi.
"Fiecare in parte sunteti deosebiti in felul vostru! Sunteti frumosi si la chip si la suflet, depinde de mine cum o sa va cunosc eu! Toti intrati in top trei, nu va mai zbateti atat!", a spus Romina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Romina nu a dorit sa spuna un top trei al baietilor pe care ii admira cel mai mult, argumentant ca nu are de gand sa jigneasca pe nimeni si ca vrea mai intai sa ii cunoasca pe toti pentru a decide care dintre ei este

potrivit pentru ea.

In cele din urma a sosit si momentul primul dans. Astfel ca Romina a decis sa-l invite la dans pe Rares, cel care pana acum se arata interesat de Mariana. Insa pe de alta parte, Roberto a fost extrem de deranjat de faptul ca cel ales de Romina fusese Rares si nu el. Iata cum a reactionat tanarul si ce decizie a luat Romina?

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobantu a anuntat cine paraseste Puterea dragostei

Citeste si: Cristina Dorobantu a facut anuntul: Cine este cuplul castigator de la Puterea dragostei in aceasta saptamana