O nouă concurentă a pășit încrezătoare în „Casa Iubirii”. Aceasta este dispusă să lupte pentru băieții care i-au atras atenția: „Mai bine decât cu Bianca”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 iun 2023, 19:00

Văzându-l față în față pe Robert, Irina a recunoscut faptul că arată mai bine în realitate decât la televizor

Sursa: captura video

Irina este noua concurentă din „Casa Iubirii”. Aceasta a pus ochii pe Laurențiu și pe George și nimic nu o face să dea un pas înapoi din a-și dori să îi cunoască. În tot acest timp, Radu susține că seamănă mult cu Bianca în ceea ce privește comportamentul, ceea ce va reprezenta un minus în relația care se va crea între ele.

Irina a pășit încrezătoare în casa băieților, în timp ce, pe ecranul din casa fetelor, apar imagini cu ea coborând scările. Fetele o admiră pentru modul în care arată, fără a vedea cum o cheamă sau iar băieții sunt foarte atenți la ea și încep asaltul întrebărilor.

Irina este noua concurentă din „Casa Iubirii”

Irina are 24 de ani, vine din Chișinău și, de profesie, este dansatoare.

Laurențiu și George sunt băieții care i-au atras atenția și, în ciuda faptului că George nu e disponibil, nu renunță și afirmă că este dispusă să intre într-o cunoaștere cu el.

George: „George este rezervat”,

Irina: „George știu că este ocupat”,

George: „Poți încerca cu Laurențiu. Este un băiat super de treabă”,

Citește și: Gală eliminatorie duminică, 25 iunie 2023, la „Casa iubirii”! Noi adevăruri incendiare ies la iveală într-un nou episod, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Irina: „O să văd eu cu cine să încerc. Vreau să mă cunosc cu ambii”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Întrebată de Laurențiu ce băiat este pe locul unu, aceasta nu a stat deloc pe gânduri, răspunzând că el este preferatul său. Patrick era cel de-al treilea băiat din topul ei, dar, dat fiind faptul că acesta a fost eliminat în ediția de ieri, 25 iunie, nu poate începe o cunoaștere cu acesta.

Irinei i se reamintește faptul că George este într-o cunoaștere cu o fată din casă, aceasta spune că nu este deranjată de acest lucru, deoarece are multă încrederea ea, întrucât, mereu se bucură de atenția băieților. 

Robert, codaș pe lista Irinei

Văzându-l față în față pe Robert, Irina a recunoscut faptul că arată mai bine în realitate decât la televizor: „Robert, arăți mai bine în realitate, sincer.

Chiar dacă am spus că cel mai puțin de tine îmi place, dar, acum, e mai bine”.

Citește și: „Nu știu dacă între noi doi există un punct unde să ne găsim unul cu altul”. Radu nu mai vede o relație cu Cristina, după ce concurenta s-ar fi folosit de Alex să-l facă gelos. Aflați ce se întâmplă mâine, într-un nou episod incendiar din „Casa iubirii”,

Întrebările băieților au continuat, următoarea fiind despre ultima relație a Irinei. Noua concurentă a recunoscut că ea este cea care a pus punct relației care ținuse patru ani, deoarece voia să se distreze, în timp ce iubitul ei de la acea vreme voia să se așeze la casa lui.

  „Dragoste, eu sunt foarte iubitoare. Am o dispoziție bună, nu bat la cap, îmi place să trăiesc, îmi place viața, sunt emoțională și mi se pare că pot da niște emoții bune în relație”, a mai spus aceasta despre ceea ce aduce bun
în relație.

După ce se măsoară cu Laurențiu, amândoi fiind înalți, Irina dă verdictul: „Mai bine decât cu Bianca”. Radu a semnalat că Irina vorbește la fel de mult precum Bianca și consideră că nu se vor înțelege prea bine, deoarece au caractere asemănătoare. Irina începe, deja, lupta pentru Laurențiu, asigurându-l că va vedea cum cucerește ea un bărbat, deși, până acum, ea a fost cea cucerită.