O noua concurenta isi face aparitia in casa Puterea dragostei! Aflati ce baiat i-a atras atentia seducatoarei brunete, JOI, 29 iulie, intr-o editie de senzatie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iul 2021, 19:15
video Foto(11)

Surpriza de proportii pentru baietii din casa Puterea dragostei! O noua concurenta isi face aparitia in editia de joi a emisiunii.

Editia de joi a emisiunii Puterea dragostei se anunta la fel de tensionata. Concurentii isi mentin aceeasi atitudine si raspund mereu la provocari. In editia de luni Mariana a fost cea pusa la zid, cand multi dintre concurenti au acuzat-o de falsitate, marti tanara a fost luat din nou in vizor de catre unii dintre colegii sai. Aceasta a avut un schimb de replici acide chiar cu Alex Stoica, cel care pana nu demult sustinea ca o place si ca si-ar dori o relatie cu ea. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Puterea dragostei" este parte din programul TV al televiziunii Kanal D. Fanii emisiunii care isi doresc sa nu piarda nicio editie, pot urmari si in mediul online. Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

In emisiunea de miercuri vor exista si momente romantice, deoarece telespectatorii vor putea afla ce se intampla cu Aya si Andrei in Republica Dominicana, unde acestia se bucura de cele mai frumoase clipe impreuna!

O noua concurenta isi face aparitia in casa Puterea dragostei! Pe cine a pus ochii?

In editia de miercuri a emisiunii Puterea dragostei, telespectatorii au ocazia de a-i revedea si pe Aya si Andrei. Cei doi indragostiti se bucura de premiul castigat cu ocazia implinirii a unui an de emisie al sezonului 3 si traiesc cele mai intense clipe din viata lor, intr-un loc de poveste.

Acestia au reusit sa ajunga chiar si pe platourile de filmare ale emisiunii Survivor Romania si pe insula pe care au locuit fostii concurenti. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, concurentii vor avea o mare surpriza, deoarece in casa iubirii isi va face aparitia o noua concurenta. Este vorba despre o bruneta frumoasa, care se pare ca a pus deja ochii pe Ronaldo, pe care il va invita la primul dans. Ramane de vazut daca se va infiripa o idila intre ei si vor avea curajul de a forma un cuplu in casa Puterea dragostei!

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.